Afspraak maken

Vrijblijvend advies over lichamelijke klachten

maandag 1 juli 2019

Vrijblijvend advies over lichamelijke klachten.Iedereen wil natuurlijk het liefst zonder klachten aan zijn of haar bewegingsapparaat op vakantie. Fysiotherapie Trifitt helpt u/ jou hierbij!rnMet de zomervakantie voor de deur geeft Trifitt de gelegenheid om vrijblijvend langs te komen op het inloopspreekuur op maandag 8 juli van 15.30-17.00 en dinsdag 9 juli van 18.00-19.30. U krijgt dan vrijblijvend advies ten aanzien van uw klachten, zodat u straks zo optimaal mogelijk op vakantie kunt gaan! Het inloopspreekuur is niet alleen bedoeld voor mensen die graag advies willen ten aanzien van klachten aan hun bewegingsapparaat, maar ook voor mensen die andere gezondheidsproblemen ervaren zoals bijvoorbeeld klachten t.g.v. van bijwerkingen door de medische behandelingen van kanker, lymfoedeem, COPD, of mensen die op een verantwoorde manier hun conditie willen verbeteren.

Op maandag 8 juli van 15.30-17.00 uur is er een fysiotherapeut en een gespecialiseerde oncologie- en oedeemfysiotherapeut aanwezig om u te woord te staan. Naast de fysiotherapeut voor volwassenen is er ook een kinderfysiotherapeut aanwezig. Heeft uw baby een voorkeurshouding? Heeft uw kleuter problemen met lopen? Heeft uw kind moeite met schrijven? Ook voor die vragen kunt u bij ons terecht aan de Dorpsstraat 39 te Holten.

Op dinsdag 9 juli van 18.00-19.30 is er voor de volwassenen nogmaals een moment om vrijblijvend advies te vragen, ook kunnen vrouwen dan terecht die klachten ervaren tijdens de zwangerschap of na de bevalling. De fysiotherapeuten van TriFitt denken graag met u mee over eventuele behandelmogelijkheden. U bent van harte welkom!rn

Terug naar overzicht
Copyright© 2021, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl