Afspraak maken

Nieuws

Een mooie score van 9.3 op pati├źnt tevredenheid!

woensdag 3 april 2024

Wij zijn super trots op ons team en onze praktijk dat wij dit mooie resultaat hebben bereikt met en voor onze patiënten! Wij willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen een vragenlijst na afloop van de behandeling in te vullen.... Lees meer »

De strippenkaart

woensdag 6 maart 2024

Heb je alleen een basisverzekering, maar heb je toch fysiotherapie nodig? Of is je vergoeding fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering op? Misschien is de strippenkaart iets voor jou! Met deze strippenkaart kan je zittingen fysiotherapie inkopen tegen een gereduceerd tarief. De strippenkaart... Lees meer »

TOP programma vroeg geboren kinderen

woensdag 6 maart 2024

TOP programma voor vroeggeboren kinderenSinds het najaar 2023 is onze kinderfysiotherapeut Olga gespecialiseerd tot TOP-kinderfysiotherapeut. Dit betekent dat zij ouders begeleid van vroeggeboren kinderen. Zo helpt zij ouders om de lichaamstaal van hun baby te herkennen en legt bijvoorbeeld uit wat... Lees meer »

Fasciatherapie

woensdag 6 maart 2024

Wat is fascia?Fascia is een groot 3-dimensionaal elastisch bindweefsel netwerk dat door het hele lichaam loopt. Het zit om al onze botten, spieren, organen en gewrichten heen geweven. De fascia zorgt ervoor dat het lichaam bij elkaar wordt gehouden en alles op zijn plek blijft.... Lees meer »

Copyright┬ę 2024, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl