Afspraak maken

Nieuws

Geen mondkapje meer in de praktijk!

woensdag 11 mei 2022

Vanaf 11 mei 2022 is er geen mondkapje meer nodig in de praktijk. Indien gewenst kunt u en/of wij een mondkapje dragen bij uw behandeling.... Lees meer »

Gezamenlijk spreekuur in samenwerking met Podotherapie ten Brinke

dinsdag 26 april 2022

Donderdag 28 april a.s. is er weer een maandelijks spreekuur met Podotherapie ten Brinke.Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar!Geef je op via onze website of bel naar 0548-365343.Zie voor volgende data onze pagina Samenwerking partners/gezamenlijk spreekuur Fysiotherapie en Podotherapie.... Lees meer »

Mondmasker? Ja graag!

donderdag 24 februari 2022

Ondanks de vele versoepelingen zullen wij, binnen de 1,5 meter, een mondmasker blijven dragen. Wij doen dit voor uw en onze veiligheid.Wij stellen het op prijs als u dat ook zou willen doen.... Lees meer »

Start Peuterpret in Kulturhus de Spil in Lettele

woensdag 19 januari 2022

We zijn weer gestart met de peuterpret in Lettele!1x in de 2 weken is er op de woensdagochtend peuterpret in Lettele!In het Kulturhus de Spil kunnen de peuters heerlijk klimmen en klauteren.Start 19 januari 2022 maar je peuter kan altijd instromen!... Lees meer »

Welkom Femke en Myrthe!

donderdag 13 januari 2022

Per 1 januari 2022 zijn Femke (foto) en Myrthe onze praktijk komen versterken.Femke Wuestman is algemeen fysiotherapeut en Myrthe Stronks is onze facilitair medewerker.Femke zal patiënten gaan zien op de dinsdag en zaterdag.Myrthe zal de schoonmaak werkzaamheden voor haar rekening nemen.... Lees meer »

Gelukkig nieuw jaar!

donderdag 30 december 2021

Vrijdag 31 december zijn wij gesloten. Maandag 3 januari a.s. zijn wij weer geopend vanaf half 9.Wij danken u voor het afgelopen jaar en zijn blij dat we u weer hebben mogen helpen met uw klachten.Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!... Lees meer »

terugblik 2021

donderdag 30 december 2021

De laatste dagen van het jaar, vaak een moment om ook even terug te kijken. En dan kom je erachter dat we als team TriFitt veel ondernomen hebben! Hierbij een kleine greep uit het jaar 2021:Behandeling Shockwave. Een hele mooie toevoeging om patiënten met hielsporen, tennis- en... Lees meer »

Aangepaste openingstijden i.v.m. kerst

donderdag 23 december 2021

-Aangepaste openingstijden ivm Kerst-Vrijdag 24 december a.s. zijn wij geopend van 9.00uur tot 13.00uur.Maandag 27 december tm donderdag 30 december zijn wij dagelijks geopend.... Lees meer »

Onze collega en maatschapslid Dinja gaat ons helaas verlaten.

woensdag 22 december 2021

In 2009 ben ik samen met Olga en Gerlinde het avontuur aangegaan en zijn we samen Fysiotherapie TriFitt gestart. Inmiddels is TriFitt een begrip in Holten en omgeving, veel mensen weten de weg naar de praktijk te vinden. Het deed me goed als mensen het vertrouwen in ons hadden en voor onze praktijk... Lees meer »

Praktijk geopend voor fysiotherapie, helaas geen fysiofitness

zondag 19 december 2021

Helaas gaat Nederland weer in een lockdown en moeten o.a. alle binnensportlocaties dicht. Dat betekent voor ons dat m.i.v 20-12-2021 alle fysiofitnessgroepen (sporters die op abonnement sporten) komen te vervallen. Zodra jullie weer mogen komen krijgen jullie van ons bericht! De praktijk is gewoon... Lees meer »

nieuwe coronamaatregelen met ingang van 6 november 2021

vrijdag 5 november 2021

Lieve allemaal,Helaas zijn wij weer genoodzaakt nieuwe corona maatregelen toe te passen.De nieuwe maatregelen gelden vanaf zaterdag 6 november a.s.Het gaat hierbij om:* het dragen van mondmaskers is weer verplicht (met uitzondering van de fitnesszaal). * sporters, die bij ons de fysiofitness... Lees meer »

Start Peuterpret in Kulturhus de Spil in Lettele

donderdag 23 september 2021

In het Kulturhus de Spil in Lettele starten we op 6 oktober a.s. met een nieuwe peuterpret! We hebben weer 2 groepen van 9.00 - 9.45 en 9.45 - 10.30 uur. Onder begeleiding van onze kinderfysiotherapeut kan uw peuter heerlijk spelenderwijs zich verder ontwikkelen. Hierdoor wordt zowel de grove als... Lees meer »

telefonische bereikbaarheid praktijk

dinsdag 7 september 2021

Vanaf woensdag 8 tot en met vrijdag 10 september a.s. zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wij verzoeken u een bericht op onze voicemail in te spreken en dan proberen wij u zo snel mogelijk terug te bellen.Onze excuses voor het ongemak.... Lees meer »

Een positieve audit!

maandag 5 juli 2021

Vrijdag 2 juli jl. hadden we de hercertificering HKZ! Dit keer digitaal, inclusief een digitale rondleiding. Elk jaar toch weer spannend, maar wat gaaf als je aan het einde van het gesprek vol lof van de auditor Ilse van Willenswaard te horen krijgt: een uitstekend en professioneel... Lees meer »

wel of geen mondmasker?

maandag 28 juni 2021

Vanaf 26 april 2021 zijn mondmaskers niet meer verplicht. Echter kunnen wij bij onze behandelingen in de behandelkamers geen 1.5 meter afstand houden. Daarom zullen onze fysiotherapeuten een mondmasker dragen. Ook willen wij u verzoeken om bij behandelingen binnen de 1.5 meter een mondmasker te... Lees meer »

Aanpassingen herstelzorg voor coronapatiënten.

maandag 21 juni 2021

Aanpassingen herstelzorg voor coronapatiënten. Mensen die corona hebben gehad, hebben recht op vergoeding van behandelingen fysiotherapie (regeling paramedische herstelzorg).Er is goed nieuws, want er zijn aanpassingen:De regeling paramedische herstelzorg voor coronapatiënten is verlengd... Lees meer »

Paramedische herstelzorg verlengd voor ex-COVID patiënten

maandag 7 juni 2021

De regeling Paramedische herstelzorg wordt verlengd tot 1 augustus 2022. Dat blijkt uit de voorjaarsnota die het kabinet afgelopen maandag naar de Tweede Kamer stuurde. Met de verlenging is de continuïteit van de zorg voor ex-COVID patiënten zeker gesteld, wat betekent dat de... Lees meer »

Vanaf 7 juni start fysiofitness

vrijdag 4 juni 2021

Vanaf 7 juni a.s. starten wij weer met de fysio fitness in de praktijk. Onze sporters zijn inmiddels op de hoogte gebracht en verwelkomen wij weer graag in de praktijk. Mocht u geen gehoor hebben gehad, of hebben wij u niet kunnen bereiken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer... Lees meer »

Klachten na Covid?

woensdag 19 mei 2021

Na het doormaken van een corona infectie kan het zijn dat je bepaalde klachten houdt. Deze klachten zijn heel divers, denk aan vermoeidheid, conditieverlies, energieverlies, geheugen- en concentratieproblemen, moeite met opbouw van activiteiten of werk. Bij TriFitt werken fysiotherapeuten die... Lees meer »

Aangepaste openingstijden ivm Hemelvaart

woensdag 12 mei 2021

In verband met Hemelvaart zijn wij gesloten op donderdag 13 mei en zaterdag 15 mei a.s. Vrijdag 14 mei zullen wijn geopend zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.... Lees meer »

certificaat praktijk met zorg 2020

vrijdag 9 april 2021

Een mooie waardering van onze patiënten in 2020, een bijzonder jaar! Trots op ons team!... Lees meer »

Fysiotherapie - Podotherapie spreekuur nader toegelicht

woensdag 24 maart 2021

Eén keer per maand is er bij TriFitt het fysiotherapie en podotherapie (ten Brinke) spreekuur. Dit is bedoeld voor mensen met o.a. klachten aan voeten, knieën, heupen en rug. De fysiotherapeut en podotherapeut zullen u een aantal vragen stellen om de klachten in beeld te krijgen. Daarna... Lees meer »

Maandelijks spreekuur in samenwerking met Podotherapie ten Brinke

maandag 15 maart 2021

Donderdag 18 maart a.s. is er weer het maandelijks spreekuur in samenwerking met Podotherapie ten Brinke. Dit keer van 15.00 - 16.00 uur.Heeft u klachten bij het bewegen maar twijfelt u of er wat aangedaan kan worden? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken om uw klachten te laten onderzoeken... Lees meer »

Winnares Ommetje App

dinsdag 9 maart 2021

Op 21 januari j.l zijn wij een wedstrijd gestart via de TriFitt Ommetje app. Ons doel is om mensen meer te laten bewegen. En dat is gelukt! Er zijn heel wat ommetjes gelopen door onze deelnemers. Jullie zijn allemaal toppers!! Er is 1 persoon die de meeste punten heeft verzameld, maar liefst 837... Lees meer »

Wereldkankerdag 4 februari

donderdag 4 februari 2021

Vandaag is het wereldkankerdag.Elk jaar staan we op deze dag stil bij kanker en de impact hiervan op mensen met kanker en hun naasten. Op de website werelkankerdag.nl kunt u veel informatie vinden. Bewegen tijdens en/of na de medische behandelingen van kanker is belangrijk. Veel mensen ervaren... Lees meer »

Doe mee met TriFitt en maak een Ommetje

zaterdag 23 januari 2021

Maak een ommetje, doe jij mee met TriFitt?Elke dag een wandeling maken is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Ook geeft het ontspanning. Juist in deze coronatijd heel belangrijk. Dus kom in beweging en ga de uitdaging met ons en andere mensen uit Holten en omgeving aan! Maak elke dag een... Lees meer »

Individuele zwangerschaps- en bevalvoorlichting

donderdag 21 januari 2021

Ben je zwanger en had je je verheugd op onze zwangerschapscursus die we al jaren aanbieden, maar vanwege de coronamaatregelen niet door kan gaan? Geen nood! Bij ons kun je terecht voor individuele zwangerschaps- en bevalvoorlichting. Als je je nu aanmeldt ontvang je een digitaal oefenprogramma waar... Lees meer »

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

woensdag 23 december 2020

De komende dagen heeft TriFitt aangepaste openingstijden. Ook zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek gerust uw bericht in, dan bellen wij u z.s.m. terug. Ook kunt u mailen naar info@trifitt.nl. Donderdag 24 december: 8.30-16.00 uurVrijdag 25 en Zaterdag 26 december: geslotenMaandag 28... Lees meer »

openingstijden tijdens de feestdagen

vrijdag 18 december 2020

Wij zijn geopend rondom de feestdagen. Wij zijn gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari en 2 januari.Wij zijn in de week voor kerst telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek uw bericht in en wij bellen u terug.TriFitt wenst u fijne kerstdagen en een heel goed 2021!... Lees meer »

Fysiotherapie TriFitt blijft open, fysiofitnessgroepen gaan niet door!

dinsdag 15 december 2020

Helaas moeten wij onze sporters uit de fysiofitness weer teleurstellen. De fitnessgroepen gaan in ieder geval tm 19 januari niet door, vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Wij zijn WEL geopend voor de fysiotherapiebehandelingen. Dus heeft u een afspraak of wilt u een afspraak maken dan bent u van... Lees meer »

Geen fysiofitnessgroepen tm 18 november!

vrijdag 6 november 2020

N.a.v. de aangescherpte coronamaatregelen van het kabinet, hebben wij besloten om de fysiofitnessgroepen niet door te laten gaan. Helaas! Dit geldt i.i.g tm 18 november. Hopelijk kunnen wij de groepen daarna weer ontvangen. Blijf goed in beweging! ... Lees meer »

Veilig naar de fysiotherapeut!

woensdag 7 oktober 2020

Samen verslaan we corona! Dat doe je door je aan de regels te houden! https://www.youtube.com/watch?v=b-3bTMEr00g&feature=youtu.be... Lees meer »

dringend verzoek voor het dragen van een mondmasker in onze wachtruimte en behandelkamers

vrijdag 2 oktober 2020

Vanaf nu willen wij u dringend verzoeken om een mondmasker te dragen in onze wachtruimte en behandelkamers (met uitzondering van de fitnesszaal). Dit is een extra maatregel om verspreiding van het coronavirus te verkleinen. Deze maatregel geldt voor iedereen boven de 13 jaar. Dit is in lijn met het... Lees meer »

Audit HKZ behaald!

maandag 14 september 2020

Ook dit jaar hebben wij de audit voor de HKZ weer behaald! Alle dossiers in orde en voldoen aan alle eisen! Trots!... Lees meer »

maandelijks inloopspreekuur

dinsdag 25 augustus 2020

Op donderdag 17 september a.s. organiseren wij in samenwerking met Podotherapie ten Brinke ons maandelijks inloopspreekuur van 16.00 - 17.00 uur. Heeft u klachten neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 0548-365343 of per email naar info@trifitt.nl.... Lees meer »

Tijdelijk ruimere vergoeding paramedische herstelzorg voor patiënten met ernstige COVID-19

dinsdag 21 juli 2020

Zorginstituut Nederland adviseert de inzet van paramedische zorg in de eerste lijn tijdelijk en onder voorwaarden te verruimen en via de basisverzekering te vergoeden voor mensen die zwaar getroffen zijn door COVID-19. De vergoeding voor deze zorg uit de basisverzekering is nu beperkt, terwijl... Lees meer »

start Zwangerfit augustus 2020

maandag 13 juli 2020

Bewegen tijdens je zwangerschap is belangrijk. De fitheid en spierkracht van alle spieren blijven zo langer behouden en er kan al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden met bekken- en bekkenbodemspieren. Op deze manier ga je ook fit je bevalling in. Naast het actieve deel is... Lees meer »

de rol van de fysiotherapeut bij COVID-19

woensdag 17 juni 2020

COVID-19 is staat volop in de schijnwerpers. We weten allemaal hoeveel impact corona heeft op mensen.Toch is er weinig bekend omtrent de rol van de fysiotherapeut naar volledig herstel.De fysiotherapeut behandelt de klachten en beperkingen waarmee je na een COVID-19 besmetting te maken kunt... Lees meer »

start bootcamp en wandeltraining

vrijdag 5 juni 2020

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten kunnen blijven bewegen! Daarom een buitensport activiteit in de vorm van een bootcamp en wandeltraining. De wandeltraining is geschikt voor mensen die lekker in beweging willen zijn, maar minder belang hebben bij grondoefeningen zoals bij de... Lees meer »

Wij zijn weer open!

vrijdag 15 mei 2020

Wat zijn wij blij u weer te mogen begroeten in de praktijk! We hebben u erg gemist.Wij zullen alle maatregelen van het RIVM in acht nemen en zorgen voor een veilige omgeving voor u als patiënt maar ook voor ons als therapeut.Bel gerust naar de praktijk als u nog twijfelt of hierover meer... Lees meer »

Praktijk 5 mei gesloten

dinsdag 5 mei 2020

Maandag 4 mei hebben we weer patienten in de praktijk mogen behandelen. Dinsdag 5 mei zijn we gesloten ivm bevrijdingsdag. Woensdag 6 mei om 8.30 uur staan we weer voor u klaar. Bel gerust voor een afspraak! ... Lees meer »

TriFitt start vanaf maandag 4 mei de fysiotherapeutische zorg weer op!

vrijdag 1 mei 2020

Vanaf maandag 4 mei zijn afspraken in de praktijk weer mogelijk. Onze secretaresse Erna of één van onze fysiotherapeuten zal een triage afnemen om te beslissen of u gezien kan worden in de praktijk, wij werken hiervoor met duidelijke protocollen. Indien u (milde) symptomen heeft... Lees meer »

Wat maakt ons sterk: Teamwerk!

woensdag 22 april 2020

Ons motto is: Wat maakt ons sterk: Teamwerk!Oefeningen die thuis kunt doen!... Lees meer »

Fysiotherapeutische begeleiding TriFitt bij coronapatienten

dinsdag 21 april 2020

Patiënten die COVID-19 (corona) hebben gehad kunnen problemen ondervinden op fysiek en mentaal vlak. Hierbij kunt u denken aan vermoeidheid, conditie- en spierkrachtsverlies en psychische problemen. Onze beroepsgroep KNGF heeft aanbevelingen geschreven voor fysiotherapie bij patiënten met... Lees meer »

Een nieuwe week.. een nieuwe challenge!

vrijdag 17 april 2020

Na een hele pittige challenge vorige week, deze week één die kan worden uitgevoerd door jong en oud. Doelgroepen die ik beide zie op de praktijk. Hoewel ik bij mijn werk als kinderfysiotherapeut vooral kinderen behandel tot 18 jaar, begeleid ik in de fysiofitnessgroepen ook... Lees meer »

Fysiotherapie TriFitt ook op Instagram!

vrijdag 17 april 2020

Fysiotherapie Trifitt is nu naast facebook en linkedin ook te volgen op instagram. Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en onze ontwikkelingen? Volg ons op fysiotherapie_trifitt... Lees meer »

Elke week een moeilijke oefening op Facebook

woensdag 8 april 2020

Elke week posten wij een filmpje met een moeilijke oefening die jullie thuis kunnen proberen. Lukt jou deze oefening of vind je het gewoon leuk, doe dan een duimpje omhoog!... Lees meer »

het behandelen op afstand dmv videoconsulten en telefonische consulten

maandag 6 april 2020

Het Coronavirus heeft ons volledig in zijn greep. De samenleving staat op zijn kop en geen enkel contactberoep kan haar diensten aanbieden op de manier zoals zij gewend zijn.Wat wij wel voor u kunnen doen is het behandelen op afstand dmv videoconsulten en telefonische consulten. Dit geld niet... Lees meer »

certificaat praktijk met zorg 2019

vrijdag 27 maart 2020

Deze week hebben wij het certificaat Praktijk met Zorg, uitgegeven door Qualiview, in ontvangst mogen nemen over 2019. Wij zijn door u beoordeeld met een 8,8! Wij zijn hier mega trots op! Heel hartelijk dank daarvoor!Ook willen wij u graag bedanken voor uw mening bij het invullen van de... Lees meer »

Update Corona virus

woensdag 25 maart 2020

Update Corona virus:In de persconferentie van het kabinet van 23-03-2020 zijn de maatregelen rondom het corona virus verder aangescherpt. Zoals gemeld heeft deze aanscherping nu ook gevolgen voor de paramedische beroepen waaronder ook de fysiotherapie valt. De toegankelijkheid van de fysiotherapie... Lees meer »

Fysiotherapie TriFitt vanaf maandag 23 maart a.s. voorlopig gesloten ivm risico Coronavirus

vrijdag 20 maart 2020

Fysiotherapie TriFitt is vanaf maandag 23 maart a.s. voorlopig gesloten om verspreiding van het Coronovirus tegen te gaan. Helaas hebben wij vandaag het besluit moeten nemen om onze praktijk vanaf a.s. maandag te sluiten tot een nader te bepalen datum. De afgelopen weken hebben wij al veel... Lees meer »

Nu ook Dryneedling bij Fysiotherapie TriFitt

donderdag 19 maart 2020

Dryneedling is gericht op het behandelen van mensen met myofaciale pijn. ( Triggerpoints) Triggerpoints zijn een verharding in een spier die je kunt zien als mini verkramping of knoop in een spiervezel. Triggerpoints kunnen drukpijn, bewegingsbeperking of dysfunctie van de spier veroorzaken.Bij... Lees meer »

Fysiotherapie TriFitt is open voor fysiotherapeutische zorg

dinsdag 17 maart 2020

Het hoeft geen betoog dat de verspreiding van het coronavirus grote consequenties heeft voor ons allemaal. Daarom was er maandag 16 maart overleg op het Ministerie van VWS waar alle beroepsverenigingen en koepelorganisaties uit de zorg aanwezig waren. Uit dit overleg blijkt dat de Nederlandse zorg,... Lees meer »

Videoconsulten nu mogelijk bij Fysiotherapie TriFitt

dinsdag 17 maart 2020

Ondanks dat onze praktijk nog open is voor fysiotherapeutische behandelingen, zijn er ook veel mensen die niet meer naar onze praktijk kunnen komen. Mensen die in een risico groep vallen, maar ook mensen die verkouden zijn, kunnen wij helaas niet ontvangen. Wij hebben nu de mogelijkheid om... Lees meer »

Corona update: Wij zijn geopend!

maandag 16 maart 2020

Fysiotherapie TriFitt is gewoon open voor behandeling van uw klachten. Dit is conform de adviezen van het RIVM.Vanwege het corona-virus heeft de praktijk wel extra maatregelen getroffen rondom hygiëne en het tegengaan van verdere verspreiding van het Corona-virus.Dat betekent dat de... Lees meer »

Update Coronavirus

zaterdag 14 maart 2020

Update Coronavirus Fysiotherapie TriFitt is zich bewust van het virus en heeft de volgende maatregelen genomen om eventuele verspreiding tegen te gaan. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij onderscheiden de volgende punten:- Om verspreiding van het virus tegen te gaan worden geen... Lees meer »

maandelijks inloopspreekuur 2020

donderdag 5 maart 2020

Donderdag 5 maart a.s. is weer het inloopspreekuur in samenwerking met Podotherapie ten Brinke en TriFitt.Van 16.00 - 17.00 uur kunt u vrijblijvend terecht in onze praktijk voor advies bij uw klachten aan voet(en), enkel(s), knie(en), heup(en), en/of rug.U kunt hiervoor telefonisch een afspraak... Lees meer »

Valpreventie Vallen Verleden Tijd

dinsdag 18 februari 2020

Dinsdag 11 februari was alweer de laatste les van de cursus Valpreventie: Vallen Verleden tijd. De 10-weekse cursus werd gegeven door Paula Welmer fysiotherapeut TriFitt in samenwerking met ergotherapeut Liset van Ergotherapie Salland. Alle deelnemers zijn geslaagd, Gefeliciteerd!De cursus bestond... Lees meer »

aangepaste openingstijden ivm de jaarwisseling

dinsdag 31 december 2019

Vandaag zijn wij tot 12.00 uur geopend.Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.Donderdag 2 januari a.s. zijn wij weer geopend vanaf 08.30 uur!Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling!... Lees meer »

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

woensdag 18 december 2019

TriFitt wenst u hele prettige kerstdagen en een heel goed nieuwjaar! Wij danken u voor uw vertrouwen in het afgelopen jaar en hopen u weer in goede gezondheid te mogen begroeten in 2020!... Lees meer »

nieuw pakket?

woensdag 18 december 2019

Evenals in voorgaande jaren publiceert het KNGF een selectie van de beste polissen voor het verzekeren van fysiotherapie. De selectie op de poster laat de beste polissen zien bij 9, meer dan 25 en meer dan 30 behandelingen. Het gaat daarbij steeds om polissen waarvoor geen medische selectie geldt... Lees meer »

maandelijks inloopspreekuur

dinsdag 12 november 2019

A.s. donderdag 14 november zal weer een inloopspreekuur plaatsvinden in samenwerking met Podotherapie Ten Brinke. Heeft u klachten in benen, voeten, heup of rug, neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.Dit inloopspreekuur is van 15.00 - 16.00uur. U kunt contact opnemen via het... Lees meer »

start nieuwe cursus valpreventie

dinsdag 5 november 2019

Dinsdag 26 november a.s. zal er worden gestart met een nieuwe cursus valpreventie. Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Gelukkig kunt u veel doen om de kans op een val te verkleinen, waardoor u langer zelfstandig en vitaal kunt blijven.Gedurende 10 weken... Lees meer »

Een zoon voor Olga!

donderdag 17 oktober 2019

Daar is hij dan!Olga en Job hebben een gezonde zoon! Zijn naam is Pim en hij maakt het goed!Mooie lieve jongen, welkom op deze wereld!Olga, Jop, Jip en Ot, heel veel geluk met jullie zoon en broertje.... Lees meer »

nog een voorstelrondje

maandag 30 september 2019

Even voorstellen...Mijn naam is Melanie Reimert en ik woon in Raalte. Ik ga Olga op de dinsdag vervangen gedurende haar verlof. De overige dagen ben ik werkzaam bij FyioPlus Zwolle. Ik ken Olga al van de peuter- en kleutergym in Lettele, dit heb ik met veel plezier gedaan. Ook kende ik Olga al als... Lees meer »

nieuwe collega

vrijdag 20 september 2019

Mijn naam is Anke Temming en ik ben afgelopen zomer begonnen als kinderfysiotherapeut bij Trifitt. Hierbij vervang ik de werkzaamheden van Olga, die nu met zwangerschapsverlof is. Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.Even in kort over mijzelf. Ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik... Lees meer »

HKZ Keurmerk en visitatie KNGF plusprogramma Zilveren Kruis

woensdag 4 september 2019

Afgelopen maandag, 2 september jl., vond in onze praktijk de audit plaats voor het HKZ keurmerk en visitatie voor het KNGF plusprogramma Zilveren Kruis. We ontvingen een prachtige positieve beoordeling! We zijn hier heel blij mee en zijn ontzettend trots op ons team waarmee we dit hebben... Lees meer »

Een gezonde zoon voor Merel

vrijdag 2 augustus 2019

We kunnen beschuit met blauwe muisjes gaan eten! Deze week is onze (kinder)fysiotherapeut Merel bevallen van een gezonde zoon Fedde! Wat fijn dat alles goed is gegaan! We wensen Merel en Roy heel veel geluk met de kleine Fedde!... Lees meer »

Inloopspreekuur Podotherapie en Fysiotherapie

donderdag 1 augustus 2019

Op 22 augustus a.s. is er weer een gratis inloopspreekuur in samenwerking met de Podotherapie. Podotherapie ten Brinke zal dan samen met onze fysiotherapeut kijken naar uw klachten en achterhalen waar de pijn ontstaat en wat er aan te doen is.U kunt hiervoor een afspraak maken via ons... Lees meer »

Vrijblijvende adviezen over uw lichamelijke klachten; inloopspreekuur

zondag 7 juli 2019

Fit de zomer in? Vrijblijvend advies over uw lichamelijke klachten bij Fysiotherapie TriFitt Holten. Deze week kunt u op 2 momenten vrijblijvend advies vragen over uw lichamelijke klachten en/of gezondheidsproblemen. Heeft u pijn aan uw schouder? Heeft u al langere tijd rugklachten? Heeft u COPD?... Lees meer »

Vrijblijvend advies bij zwangerschapsgerelateerde klachten

zaterdag 6 juli 2019

Op maandag 8 juli van 15.30-17.00 en dinsdag 9 juli van 18.00-19.30 uur geven onze therapeuten vrijblijvende adviezen over uw lichamelijke klachten en/of gezondheidsproblemen. Ook kunt u in gesprek over onze specialisaties zoals kinderfysiotherapeut, oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie.... Lees meer »

vrijblijvend advies oedeem- en oncologiefysiotherapie

vrijblijvend advies oedeem- en oncologiefysiotherapie

vrijdag 5 juli 2019

A.s maandag 8 juli van 15.30-17.00 uur geven wij vrijblijvend advies over lichamelijke klachten en/of gezondheidsproblemen. Onze praktijk heeft naast algemene fysiotherapie verschillende specialisaties. Onze oedeem-en oncologiefysiotherapeut Gerlinde Wiersema is die middag aanwezig om u te woord te... Lees meer »

Vrijblijvend advies van kinderfysiotherapeute

donderdag 4 juli 2019

Op maandag 8 juli van 15.30-17.00 uur kunt u vrijblijvend advies vragen voor al uw lichamelijk klachten en/of gezondheidsproblemen. Die middag staat onze kinderfysiotherapeut Olga ten Hove u graag te woord voor vragen over uw kind. Heeft uw baby een voorkeurshouding? Heeft uw kleuter moeite met... Lees meer »

vacature

dinsdag 2 juli 2019

Vacature kinderfysiotherapeut (i.o)TriFitt…TriFitt staat voor kwaliteit, zelfstandigheid en een actieve benadering. Dat zie je terug in alles wat we doen. Binnen onze praktijk kun je terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en diverse... Lees meer »

Vrijblijvend advies over lichamelijke klachten

maandag 1 juli 2019

Vrijblijvend advies over lichamelijke klachten.Iedereen wil natuurlijk het liefst zonder klachten aan zijn of haar bewegingsapparaat op vakantie. Fysiotherapie Trifitt helpt u/ jou hierbij!rnMet de zomervakantie voor de deur geeft Trifitt de gelegenheid om vrijblijvend langs te komen op het... Lees meer »

waarneming

dinsdag 25 juni 2019

Vanaf 25 juni 2019 zal Paula Welmer de waarneming op zich nemen van onze collega Merel Tuitert. Merel is deze week met zwangerschapsverlof gegaan. We wensen Paula heel veel succes. En Merel heel veel plezier en succes met de laatste loodjes!... Lees meer »

Avond4daagse Holten

dinsdag 11 juni 2019

Donderdag 6 juni jl. hebben wij een belevingspunt mogen verzorgen langs de route van de Avond4Daagse Holten. Midden op de Holterberg hebben wij iedere wandelaar mogen voorzien van een hapje. Wij hebben een gezellige avond gehad! Hopelijk jullie ook en wellicht tot volgend jaar!... Lees meer »

start ZwangerFit 12 juni a.s.

vrijdag 7 juni 2019

Onze collega Dinja Vasquez Corea start weer met een nieuwe cursus ZwangerFit. Ben je zwanger en wil je graag meer te weten komen over alle onderwerpen die betrekking hebben op de zwangerschap en daarnaast beweging. Dan is deze cursus zeker wat voor jou! Op onze website... Lees meer »

maandelijks inloopspreekuur in samenwerking met Podotherapie ten Brinke

maandag 13 mei 2019

Donderdag 16 mei a.s. is het weer tijd voor het maandelijkse inloopspreekuur met Podotherapie ten Brinke enTriFitt. Heb je klachten aan je benen/enkels/voeten maar weet je niet precies of het uit de spieren of uit de stand van de voeten komt? Geef je dan nu op zodat beide specialisten ernaar kunnen... Lees meer »

start valpreventie 10 april a.s.

woensdag 3 april 2019

10 april aanstaande start er een nieuwe valpreventie cursus bij ons in de praktijk.Wilt u meer informatie, kijk dan op https://www.trifitt.nl/trainingen/cursus-valpreventie/ of neem contact op via het contactformulier https://www.trifitt.nl/contact/, per telefoon 0548-365343 of per email... Lees meer »

Certificaat Praktijk met Zorg

vrijdag 29 maart 2019

In maart hebben wij onze jaarlijkse waardering mogen ontvangen in de vorm van het Qualiview-certificaat Praktijk met zorg uitgegeven door Qualiview. Dit certificaat is aan ons uitgereikt omdat onze praktijk in 2018 is gereviewd door 10 of meer cliënten per medewerker. Op het certificaat vind... Lees meer »

Woensdag 10 april a.s. start nieuwe valpreventiecursus in samenwerking met Ergotherapie Salland

dinsdag 26 maart 2019

Bent u bang om te vallen, bent u in het verleden al eens gevallen en/of heeft u evenwichts- en balansproblemen dan is de valpreventiecursus Vallen Verleden Tijd aan te raden. Deze cursus is bedoeld voor thuiswonende 65-plussers die nog relatief mobiel zijn. Dat wil zeggen dat u in staat moet zijn... Lees meer »

Start nieuwe ZwangerFit® cursus

woensdag 13 maart 2019

Op donderdag 28 maart a.s. gaat er weer een nieuwe ZwangerFit® cursus van start. Deze zal nog plaatsvinden voor het oude tarief. Heb je interesse of weet je iemand die wellicht intersse heeft, kijk dan op onze website www.trifitt.nl/trainingen/zwangerfit/ of neem contact met ons op op... Lees meer »

Welkom terug Dinja en Wendy!

dinsdag 5 februari 2019

We hebben alweer de eerste maand van 2019 achter ons gelaten. De eerste maand waarin we 2 van onze collega’s weer in onze praktijk hebben mogen verwelkomen.Beiden zijn terug van hun zwangerschapsverlof en hebben alweer een aantal patiënten mogen ontvangen. Zij zullen niet alleen... Lees meer »

Valpreventie

Vallen Verleden Tijd

dinsdag 15 januari 2019

Valpreventiecursus voor 65 plussers bij Fysiotherapie TriFitt; Vallen Verleden Tijd. Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Jaarlijks belanden maar liefst meer dan 50.000 mensen met een botbreuk op de spoedeisende hulp vanwege een valpartij. Gelukkig kunt u... Lees meer »

ZwangerFit

start ZwangerFit 17 januari 2019

dinsdag 15 januari 2019

In het nieuwe jaar start TriFitt weer met een nieuwe ZwangerFit®. Dinja Vasquez Corea zal je begeleiden om lekker te kunnen bewegen tijdens je zwangerschap. Ook zal zij je theoretische informatie geven over de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Zie voor meer informatie... Lees meer »

TriFitt wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig 2019!

maandag 24 december 2018

Wij wensen u hele goede kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Ook in 2019 werken we graag samen met u aan uw gezondheid; wat maakt ons sterk...TEAMWERK! Olga, Dinja, Gerlinde, Merel, Erna, Wendy en Paula.In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast:24 december... Lees meer »

polissen zorgverzekeraars 2019

Polissen zorgverzekeraars 2019

woensdag 12 december 2018

Steeds meer patiënten vragen ons welke aanvullende verzekering van toepassing kan zijn op hun persoonlijke klachten. Wij adviseren goed te kijken naar de verschillende pakketten van diverse zorgverzekeraars en je goed laten informeren. Het duurste pakket hoeft niet altijd de beste te zijn.... Lees meer »

start ZwangerFit 2e week van januari 2019

donderdag 6 december 2018

In het nieuwe jaar start TriFitt weer met een nieuwe ZwangerFit®. Dinja Vasquez Corea zal je begeleiden om lekker te kunnen bewegen tijdens je zwangerschap. Ook zal zij je theoretische informatie geven over de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Start 2e week van januari 2019.... Lees meer »

Donderdag 15 november a.s. nieuw inloopspreekuur Podotherapie en Fysiotherapie

dinsdag 13 november 2018

Donderdag 15 november aanstaande is het weer zover. Het maandelijkse inloopspreekuur met Podotherapie ten Brinke en TriFitt. Heb je klachten aan je benen/enkels/voeten maar weet je niet precies of het uit de spieren of uit de stand van de voeten komt? Geef je dan nu op zodat beide specialisten... Lees meer »

Een meisje geboren!

woensdag 24 oktober 2018

Bij onze kinderfysiotherapeut Wendy (en Rob) is een gezonde dochter geboren, genaamd Liv. We wensen Wendy en Rob heel veel voorspoed en geluk met de kleine meid!... Lees meer »

Bijscholing Gerlinde

maandag 22 oktober 2018

Gerlinde Wiersema (onze oedeem- en oncologiefysiotherapeut) heeft een interessante cursus gevolgd in Nij Smellinghe in Drachten: het expertisecentrum van lymfoedeem en lipoedeem. Weer veel nieuwe dingen geleerd, om mensen met deze aandoeningen nog beter te kunnen helpen!... Lees meer »

Nieuwe cursus valpreventie bij TriFitt!

vrijdag 28 september 2018

Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Deze letsels kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven en zelfstandigheid. De Sint Maartenskliniek in Nijmegen heeft een speciale valpreventiecursus ontwikkeld om de kans op vallen te verkleinen: Vallen... Lees meer »

Dinja heeft een zoon!

dinsdag 25 september 2018

Vorige week is bij onze lieftallige collega Dinja een gezonde zoon en klein broertje geboren! Moeder en kind maken het goed en genieten van een heerlijke kraamtijd.... Lees meer »

Zorgmarkt voor senioren

vrijdag 21 september 2018

Begin oktober organiseren wij in onze praktijk een zorgmarkt voor senioren in samenwerking met Logopediepraktijk Salland, Podotherapie ten Brinke, Diëtisten Groep Nederland en Ergotherapie Salland. Zie de flyer voor meer informatie en de advertentie die binnenkort verschijnt in het... Lees meer »

Inloopspreekuur Fysiotherapie en Podotherapie

dinsdag 11 september 2018

Op donderdag 20 september starten wij met een maandelijks inloopspreekuur. Dit inloopspreekuur is van 15.00 - 16.00 uur bij TriFitt fysiotherapie in Holten. Heeft u klachten aan voet(en), enkel(s), knie(en), heup(en), en/of rug? Maak dan een afspraak zodat de fysiotherapeut en podotherapeut... Lees meer »

waarneming

woensdag 5 september 2018

Graag willen wij jullie onze nieuwe collega Paula voorstellen. Zij heeft in de zomervakantie meerdere collega's waargenomen en zal de rest van 2018 de waarneming op zich nemen van Dinja en Wendy. Wij wensen Paula nog veel plezier in onze praktijk.... Lees meer »

TriFitt ook 's avonds en op zaterdagmorgen geopend!

dinsdag 28 augustus 2018

Bij TriFitt is het ook mogelijk om een afspraak te plannen op een avond of zaterdagmorgen. Altijd handig om te weten, mocht je weer aan het werk zijn na de vakantie....Kijk op onze onlangs vernieuwde website www.trifitt.nl voor de openingstijden en informatie over de behandelingen!... Lees meer »

Audit HKZ hercertificering behaald!

donderdag 19 juli 2018

Deze week vond de audit plaats voor hercertificering van het HKZ keurmerk. Hierbij werd gekeken naar ons kwaliteitssysteem en of we voldoen aan alle normen. We hebben een positieve beoordeling ontvangen en zijn hier erg blij mee. We zijn trots op ons team en onze praktijk!!... Lees meer »

Laatste Peuterpret voor de zomervakantie

dinsdag 26 juni 2018

21 juni j.l. was weer de laatste peuterpret voor de zomervakantie. Wat hebben we genoten van alle peuters! Helaas gaan een paar peuters ons verlaten daar zij alweer 4 worden, maar dat mag de 'pret' niet drukken en hebben we er een leuke morgen van gemaakt! Iedereen een hele fijne zomervakantie en... Lees meer »

vernieuwde website

woensdag 20 juni 2018

Vanaf deze week hebben wij onze vernieuwde website in gebruik genomen! Wij zijn heel trots op het eind resultaat! Kijk gerust even rond en neem contact met ons op als je opmerkingen/vragen hebt.... Lees meer »

Vacature fysiotherapeut met specialisatie(i.o.)

maandag 28 mei 2018

Vacature fysiotherapeut met specialisatie(i.o)TriFitt…TriFitt staat voor kwaliteit, zelfstandigheid en een actieve benadering. Dat zie je terug in alles wat we doen. Binnen onze praktijk kun je terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en... Lees meer »

Copyright© 2022, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl