Afspraak maken

Nieuws

telefonische bereikbaarheid voorjaarsvakantie 27 februari tm 3 maart 2023

vrijdag 24 februari 2023

In verband met de voorjaarsvakantie zullen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij verzoeken u de voicemail in te spreken zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen.... Lees meer »

Symposium Traumazorg=Teamzorg in het Deventer Ziekenhuis

dinsdag 17 januari 2023

Maandag 16 januari j.l. hebben Paula en Gerlinde het symposium Traumazorg=Teamzorg bezocht in het Deventer Ziekenhuis! Hier werd door traumachirurgen en fysiotherapeuten interessante informatie gegeven over herstel na trauma, belasting bij botbreuken en samenwerking binnen dit vakgebied.... Lees meer »

Aanbevolen polissen fysiotherapie 2023

woensdag 28 december 2022

Alstublieft! De belangrijkste informatie rondom vergoedingen en verzekeren voor fysiotherapie. Als u nog vragen heeft, vraag ons dan gerust. Wij helpen u graag!Hoeveel fysiotherapie heeft u nodig?Dat is de belangrijkste beginvraag. Bepaal hoe groot de kans is dat u komend jaar fysiotherapie nodig... Lees meer »

Prettige kerstdagen en een heel gelukkig 2023!

dinsdag 20 december 2022

TriFitt wenst u hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig maar vooral een gezond 2023!... Lees meer »

Wij zoeken een waarnemend kinderfysiotherapeut (i.o.)

woensdag 14 december 2022

Vacature waarneming kinderfysiotherapeut (i.o)Wie zijn wij?Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie waarin wij volwassenen en kinderen behandelen. Als specialisaties bieden wij kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie en oedeemfysiotherapie. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet met de... Lees meer »

Wij zoeken jou!

vrijdag 18 november 2022

Vacature Algemeen fysiotherapeutWie zijn wij?Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie waarin wij volwassenen en kinderen behandelen. Als specialisaties bieden wij kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie en oedeemfysiotherapie. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet met de... Lees meer »

In 2023 heeft uw fysiotherapeut GEEN contract met Zorg & Zekerheid en Caresq

maandag 14 november 2022

Onlangs hebben wij te horen gekregen dat deze zorgverzekeraars de vergoeding voor fysiotherapie voor 2023 nagenoeg niet verhogen. Dit ondanks dat ook voor ons de prijzen stijgen met meer dan 17%. Dit proces is niet alleen dit jaar, maar al sinds 2005 aan de gang. Als wij in 2023 een contract... Lees meer »

Zaterdag geopend vanaf 1 oktober a.s.

maandag 26 september 2022

Vanaf zaterdag 1 oktober a.s. zijn wij weer iedere zaterdag geopend van 9.00 uur tot 12.30uur. Mocht u een afspraak willen maken, neem gerust contact op met telefoonnummer 0548-365343 of mail naar info@trifitt.nl.... Lees meer »

Maandelijks spreekuur in samenwerking met Podotherapie ten Brinke

vrijdag 9 september 2022

Vanaf 29 september a.s. start het nieuwe seizoen waarin wij maandelijks een spreekuur aanbieden in samenwerking met Podotherapie ten Brinke. Zie ook voor meer informatie op de pagina op deze website.Mocht u klachten hebben maar weet u niet bij welke specialist u moet zijn? Neem dan contact op en... Lees meer »

Opvolgaudit HKZ behaald!

maandag 27 juni 2022

Vrijdag 24 juni jl. hebben we de opvolgaudit HKZ behaald. We hebben mooie complimenten mogen ontvangen van auditor Ilse van Willenswaard!We zijn trots op ons team!!... Lees meer »

Wij vieren ons 12,5 jarig jubileum!

woensdag 15 juni 2022

In de week van 13 t/m 18 juni 2022 vieren wij ons 12,5 jarig bestaan!Voor iedere patiënt staat er deze week een petit fours klaar van Maison Roberto, hebben wij een kleurplaat voor de kinderen en een stress balletje met het jubileum logo!... Lees meer »

Geen mondkapje meer in de praktijk!

woensdag 11 mei 2022

Vanaf 11 mei 2022 is er geen mondkapje meer nodig in de praktijk. Indien gewenst kunt u en/of wij een mondkapje dragen bij uw behandeling.... Lees meer »

Copyright© 2023, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl