Afspraak maken

Nieuws

Palliatieve zorg; iets voor de fysiotherapeut?

vrijdag 13 oktober 2023

Palliatieve zorg; iets voor de fysiotherapeut? Om een kort antwoord te geven op bovenstaande vraag; JA, dit is zeker iets voor de fysiotherapeut. Palliatieve zorg binnen de fysiotherapie kan worden verleend aan mensen die een levensbedreigende aandoening hebben waarbij geen genezing meer... Lees meer »

Start opleiding Master Manuele Therapie

maandag 2 oktober 2023

Twee weken geleden is Paula gestart met de opleiding Master Manuele Therapie! Hierdoor gaat zij zich verder ontwikkelen tot specialist op het gebied van bewegingsfunctiestoornissen van de gewrichten, spieren en/of zenuwen van de wervelkolom en extremiteiten. We wensen Paula heel veel succes!... Lees meer »

Waarom moet mijn kind nog schrijven?…….alles is toch digitaal!

vrijdag 15 september 2023

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt dit af van het gebruikelijke. Dit kan kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. Ze hebben dan meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid... Lees meer »

Dry Needling en nekklachten

dinsdag 8 augustus 2023

Dry Needling en nekklachten.Je kent het wel, ineens is het daar, die stijve, pijnlijke nek. Je kunt niet goed meer om je heen kijken, elke beweging doet pijn, paniek! Probeer ondanks de pijn en stijfheid de nek en schouders regelmatig te bewegen. Gebruik pijnstilling waar nodig om deze beweging... Lees meer »

Fysiotherapie bij nek- en rugklachten

dinsdag 8 augustus 2023

Fysiotherapie bij nek- en rugklachten, wij kunnen je helpen! Voel je pijn of stijfheid in je nek en/of rug? Of ervaar je problemen met het bewegen van je nek en rug? Dit heeft veelal invloed op je dagelijks leven, sport en werk. De fysiotherapeut kan samen met jou in kaart brengen welke factoren... Lees meer »

Introductie behandeling met de Sylo-pen bij TriFitt

maandag 7 augustus 2023

Sinds een paar maanden maken wij in de praktijk gebruik van de Sylo-pen. Hieronder leggen we uit wat het is, hoe je het gebruikt en wat het effect is. De Sylo-pen is een hulpmiddel die gebruikt wordt voor het behandelen van spier- en bindweefsel. Het kan worden ingezet bij myofasciale... Lees meer »

Fysiotherapie Doel bereikt, hoe nu verder?

vrijdag 28 juli 2023

Fysiotherapie Doel bereikt, hoe nu verder?Waarschijnlijk herkent u dit. U heeft een lichamelijke klacht en meldt zich hiervoor bij de fysiotherapeut. Samen gaan we in gesprek om de duur, aard en beloop van de klachten te bespreken. Zo kan de fysiotherapeut vaststellen of u baat heeft bij... Lees meer »

Aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie

woensdag 19 juli 2023

In het menu contact/openingstijden https://www.trifitt.nl/contact/ vind u de openingstijden voor de zomervakantie van 24 juli tot en met 1 september 2023.Het team van TriFitt wenst u een fijne vakantie!... Lees meer »

Oedeemfysiotherapie: meer dan een behandeling gericht op alleen fysieke klachten.

woensdag 12 juli 2023

Onlangs schreef een patiënt aan mij na het beëindigen van haar behandeling: "Ik voelde mij op mijn gemak en had ondertussen ook fijne gesprekken, wat mij ontzettend hielp op het emotionele vlak." Deze mevrouw had ik in behandeling i.v.m. lymfoedeem/fibrose in haar borst als gevolg van de... Lees meer »

Oedeemtherapie uitgelicht

vrijdag 7 juli 2023

Oedeem is een ophoping van vocht in het lichaam, omdat het evenwicht tussen de aan- en afvoer van vocht verstoord is. Hierdoor kan je klachten ervaren zoals zwelling en pijn, met de nodige gevolgen voor je dagelijks leven. Oedeemfysiotherapie kan worden ingezet om de klachten te verminderen. Onze... Lees meer »

Opvolgaudit HKZ behaald!

vrijdag 23 juni 2023

Donderdag 9 juni j.l. hebben we de opvolgingsaudit HKZ weer behaald, met complimenten van auditor Ilse van Willenswaard. We zijn trots op ons team!! Wat maakt ons sterk....Teamwerk!... Lees meer »

Samenwerking voetenwerk Echografie, Shockwave en Fysiotherapie

vrijdag 2 juni 2023

Echografie en shockwave bij voetklachten; gezamenlijk voetenwerk met Fysiotherapie TriFitt en Podotherapie ten Brinke.De zon gaat schijnen en het weer wordt aangenamer. Je hebt besloten wat meer te gaan bewegen. Fanatiek begin met je wandelen of hardlopen, maar na een paar weken ervaar je een... Lees meer »

Even voorstellen:

woensdag 19 april 2023

Hallo allemaal,Ik ben Mathlyn Letteboer en ik zal de komende maanden de werkzaamheden van Merel overnemen ivm haar zwangerschapsverlof.Ik werk inmiddels ruim 10 jaar als kinderfysiotherapeut. Ik doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme waardoor ik hoop dat elk kind met plezier bij mij komt.... Lees meer »

Even voorstellen:

dinsdag 28 maart 2023

Ik ben Anissa en kom het team TriFitt versterken. Ik ben onlangs als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd aan het Saxion in Enschede. Sommigen zullen mij al gezien hebben in de praktijk. Ik ben namelijk vanaf februari werkzaam op de woensdag en vrijdag.In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het... Lees meer »

Symposium Traumazorg=Teamzorg in het Deventer Ziekenhuis

dinsdag 17 januari 2023

Maandag 16 januari j.l. hebben Paula en Gerlinde het symposium Traumazorg=Teamzorg bezocht in het Deventer Ziekenhuis! Hier werd door traumachirurgen en fysiotherapeuten interessante informatie gegeven over herstel na trauma, belasting bij botbreuken en samenwerking binnen dit vakgebied.... Lees meer »

In 2023 heeft uw fysiotherapeut GEEN contract met Zorg & Zekerheid en Caresq

maandag 14 november 2022

Onlangs hebben wij te horen gekregen dat deze zorgverzekeraars de vergoeding voor fysiotherapie voor 2023 nagenoeg niet verhogen. Dit ondanks dat ook voor ons de prijzen stijgen met meer dan 17%. Dit proces is niet alleen dit jaar, maar al sinds 2005 aan de gang. Als wij in 2023 een contract... Lees meer »

Copyright© 2023, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl