Afspraak maken

Vacature algemeen fysiotherapeut

donderdag 23 mei 2024

Wie zijn wij?

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie waarin wij volwassenen en kinderen behandelen. Als specialisaties bieden wij kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie en oedeemfysiotherapie. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet met de aandachtsgebieden Perifeer Arterieel Vaatlijden, Longen en Osteoporose. Een persoonlijke benadering, laagdrempeligheid en kwaliteit staat bij ons voorop. Ons team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en een administratief medewerkster. Samen vormen wij een enthousiast, gezellig en doelgericht team. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we aangesloten bij het KRF kwaliteitsregister, Fysoptima en zijn we HKZ gecertificeerd. Wij streven naar een optimale begeleiding om samen met de patiënt te werken aan datgene wat hij/zij wil bereiken.  

 

Wat zoeken we in jou?

Jij bent een algemeen fysiotherapeut met een proactieve houding. Je  motiveert en enthousiasmeert de patiënt en creëert daarbij een veilige en prettige behandelomgeving. Je bent iemand die zichzelf graag wil ontwikkelen 

 

Wij bieden jou een omgeving met veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Bij ons kun je zelf je toegevoegde waarde vormgeven door bijvoorbeeld zelf je patiëntenbestand (en daarmee je uren) uit te breiden. Wij verwachten dat jij die verantwoordelijkheid ook pakt en een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van TriFitt. 

  • Je bent uiteraard in het bezit van het diploma fysiotherapie en bent geregistreerd in het BIG-register. Ook als je bijna afgestudeerd bent, reageer gerust! 
  • Je bent aangesloten of bereid om je aan te sluiten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF NL)
  • Specialisaties zijn welkom, maar zeker geen verplichting


Wij bieden

  • Een vast salaris
  • Werkdagen en uren in overleg, een avond is wel een pre
  • Vergoeding van opleidingskosten
  • Gezellige werkomgeving in een dorp


Contact

Fysiotherapie Trifitt

Dorpsstraat 39

7451 BS Holten

 

Voor meer informatie kijk op onze website www.trifitt.nl of mail naar Gerlinde Wiersema: gerlinde@trifitt.nl

 

Terug naar overzicht
Copyright© 2024, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl