Afspraak maken

Update Corona virus

woensdag 25 maart 2020

Update Corona virus:

In de persconferentie van het kabinet van 23-03-2020 zijn de maatregelen rondom het corona virus verder aangescherpt. Zoals gemeld heeft deze aanscherping nu ook gevolgen voor de paramedische beroepen waaronder ook de fysiotherapie valt. De toegankelijkheid van de fysiotherapie is verder aangescherpt.

Concreet betekent dit het volgende:

- Wij kunnen u alleen nog op afstand behandelen en begeleiden middels beeldbellen, telefonische consulten en het faciliteren van oefenstof om uw revalidatie/behandeling zo goed mogelijk te begeleiden in de komende periode.

- In uitzonderlijke gevallen kunnen we u ook op de praktijk behandelen na overleg met de huisarts of specialist. Hiervoor dient er bepaald te worden dat begeleiding in de praktijk noodzakelijk is door de arts/specialist. Alleen als u geen van de symptomen heeft die zijn afgegeven door het RIVM mogen wij u met inachtneming van de 1.5 meter regel begeleiden. Ook hierbij zal dus de voorkeur uitgaan naar begeleiding op afstand middels beeldbellen/telefonisch consult.

- Heeft u symptomen van het coronavirus dan kunnen wij u/jou niet behandelen omdat we niet de juiste beschermende maatregelen kunnen nemen.

Wij betreuren het besluit maar dragen graag bij aan het onder controle krijgen van dit virus zoals ingezet door de overheid.

Alle cliënten die op dit moment onder behandeling zijn, zullen we deze dagen bellen of mailen om te kijken welke begeleiding op afstand we kunnen bieden.

Bij vragen kunt u onze voicemail inspreken op 0548-365343, dan bellen wij u terug. Ook kunt u mailen naar info@trifitt.nl

Hopelijk tot snel en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Olga, Dinja, Paula, Erna, Merel en Gerlinde
Fysiotherapie TriFitt

Terug naar overzicht
Copyright© 2021, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl