Afspraak maken

terugblik 2021

donderdag 30 december 2021

De laatste dagen van het jaar, vaak een moment om ook even terug te kijken. En dan kom je erachter dat we als team TriFitt veel ondernomen hebben! Hierbij een kleine greep uit het jaar 2021:

  • Behandeling Shockwave. Een hele mooie toevoeging om patiënten met hielsporen, tennis- en golfersellebogen, schouderklachten, achillespeesklachten en overige pees- en/of slijmbeursen te behandelen.
  • Ervaring opgedaan en verdieping in de klachten en behandeling rondom Covid-19.
  • Kinderoncologie: naast oncologiefysiotherapie voor volwassenen hebben we nu ook meer kennis in huis om kinderen met kanker te kunnen begeleiden.
  • Fysiotherapie bij etalagebenen en Fysiotherapie bij osteoporose aan. Ook voor deze specialisaties zijn we nu aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.
  • Dinja en Robert hebben deze week afscheid van ons genomen. We zijn heel blij dat er twee nieuwe mensen bij ons team komen. Femke Wuestman zal per 8 januari team TriFitt komt versterken als algemeen fysiotherapeut. Zij zal zich binnenkort voorstellen. Myrthe Stronks zal de schoonmaakwerkzaamheden van Robert overnemen.

Ook kijken we weer uit naar het nieuwe jaar. We hebben er zin in om ons weer verder te ontwikkelen, zodat we u en jou optimaal kunnen blijven begeleiden!


Terug naar overzicht
Copyright© 2022, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl