Afspraak maken

start nieuwe cursus valpreventie

dinsdag 5 november 2019

Dinsdag 26 november a.s. zal er worden gestart met een nieuwe cursus valpreventie. Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Gelukkig kunt u veel doen om de kans op een val te verkleinen, waardoor u langer zelfstandig en vitaal kunt blijven.

Gedurende 10 weken komen de deelnemers bij elkaar voor een screening, valparcours met obstakels, valtraining op een dikke mat en beweeg- en balansoefeningen. Er is aandacht voor bewustwording van uw eigen valrisico, waarbij de woning in kaart gebracht wordt. Ook worden risicofactoren en beweegmogelijkheden na afloop van het programma besproken.
Iedere deelnemer krijgt na afloop een persoonlijk advies mee om het effect van het valpreventieprogramma zo lang mogelijk te behouden.
Het programma bestaat uit een intake door de fysiotherapeut en ergotherapeut en 10 groepslessen. Voor informatie over de kosten en/of vergoeding vanuit de zorgverzekering kunt u contact met ons opnemen.

Start valpreventiecursus: Dinsdag 26 november a.s. van 11.00-12.30 uur bij Fysiotherapie TriFitt, Dorpsstraat 39 te Holten. Voor informatie of opgave (graag voor 21 november) kunt u bellen met 0548-365343

Terug naar overzicht
Copyright© 2021, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl