Afspraak maken

Nieuwe cursus valpreventie bij TriFitt!

vrijdag 28 september 2018

Vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Deze letsels kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven en zelfstandigheid. De Sint Maartenskliniek in Nijmegen heeft een speciale valpreventiecursus ontwikkeld om de kans op vallen te verkleinen: Vallen Verleden Tijd.

Op 17 oktober 2018 van 10.30-12.00 starten wij met deze valpreventiecursus, die wordt begeleid door onze speciaal hiervoor opgeleide collega’s Merel en Paula.
De cursus bestaat uit 10 lessen waarin u uw balans, evenwicht en de bewegingssturing oefent in situaties van het dagelijks leven. Deze zijn ingebed in een hindernisbaan en diverse spelvormen. Ook wordt er aandacht besteed aan valtechnieken, omdat vallen niet altijd te voorkomen is.

Dit programma is geschikt voor thuiswonende 65-plussers die nog relatief mobiel zijn (minimaal 15 minuten zonder loophulpmiddel kunnen lopen). Bent u bang om te vallen, bent u in het verleden al eens gevallen en/of heeft u evenwichts- en balansproblemen dan is dit programma aan te raden.

Tijdens onze zorgmarkt voor senioren op 4 oktober van 10.00-12.00 krijgt u uitleg en een demonstratie van deze valpreventiecursus. Heeft u interesse in deze cursus, kom langs op 4 oktober of bel met onze praktijk op 0548-365343. Graag tot ziens!

Terug naar overzicht
Copyright© 2021, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl