Afspraak maken

Fysiotherapie TriFitt vanaf maandag 23 maart a.s. voorlopig gesloten ivm risico Coronavirus

vrijdag 20 maart 2020

Fysiotherapie TriFitt is vanaf maandag 23 maart a.s. voorlopig gesloten om verspreiding van het Coronovirus tegen te gaan.

Helaas hebben wij vandaag het besluit moeten nemen om onze praktijk vanaf a.s. maandag te sluiten tot een nader te bepalen datum. De afgelopen weken hebben wij al veel maatregelen genomen om de kans op besmetting met het virus te verkleinen. Zo hebben wij hygiënische maatregelen genomen, hebben wij de fysiofitnessgroepen afgezegd en behandelen wij geen risicogroepen meer.

Als fysiotherapeuten hebben wij meer dan gemiddeld contact met patienten, waardoor het risico bestaat dat het virus zich verspreid. Daarom nemen wij onze verantwoording en sluiten wij voorlopig onze deuren.

U staat er echter niet alleen voor. Er zijn gelukkig veel andere manieren waarop wij u kunnen ondersteunen! Dit zijn de mogelijkheden:
- Telefonische- en videoconsulten: wij kunnen u advies geven en voorzien van een online huiswerkoefenprogramma. Via telefoon en videoconsulten kunnen we hierin begeleiden en adviseren naar behoefte.
- Ook kunt u ons mailen met vragen. Onze emailadressen zijn: olga@trifitt.nl, dinja@trifitt.nl, paula@trifitt.nl, merel@trifitt.nl, gerlinde@trifitt.nl, erna@trifitt.nl

Behandelingen in de praktijk of aan huis
Wij behandelen alleen nog in de praktijk of aan huis in uitzonderlijke gevallen:
- Na een operatie, waarbij alleen een online oefenschema niet voldoet
- Acute klachten voor mensen met vitale beroepen, waarbij een telefonische/video consult niet voldoende is
- Mensen met acute klachten die specifiek worden verwezen door huisarts/specialist, waarbij een telefonisch/video consult niet voldoende is

Wilt u contact met onze praktijk om een vraag te stellen of om een afspraak te maken voor telefonisch of video consult? Dan kunt u mailen naar: info@trifitt.nl of mail betreffende fysiotherapeut (zie hierboven).

Ook kunt u bellen en uw voicemail inspreken, dan bellen wij u z.s.m. terug.

Wij houden uw op de hoogte via onze website/facebook. Graag willen jullie allemaal adviseren om te BLIJVEN BEWEGEN. Bewegen is goed voor het lichaam, maar ook om je weerstand op peil te houden.

Terug naar overzicht
Copyright© 2021, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl