Afspraak maken

Fysiotherapie TriFitt is open voor fysiotherapeutische zorg

dinsdag 17 maart 2020

Het hoeft geen betoog dat de verspreiding van het coronavirus grote consequenties heeft voor ons allemaal. Daarom was er maandag 16 maart overleg op het Ministerie van VWS waar alle beroepsverenigingen en koepelorganisaties uit de zorg aanwezig waren. Uit dit overleg blijkt dat de Nederlandse zorg, ter ontlasting van huisarts en ziekenhuiszorg, het wenselijk acht dat de noodzakelijke fysiotherapeutische zorg bereikbaar blijft.

De gezondheid van onze patiënten is (ook) onze zorg! We zien het dan ook als onze plicht om voor die patiënten die fysiotherapeutische zorg nodig hebben, beschikbaar te zijn. Wel hebben we maatregelen genomen, conform het RIVM, dat we geen risicogroepen behandelen en dat de fysiofitnessgroepen niet doorgaan. Daarnaast hebben we extra hygiëne maatregelen genomen. Wellicht komt er de komende dagen meer informatie vanuit de overheid, daarvan worden we door onze beroepsverenigingen op de hoogte gehouden en informeren we ook u.

Bij koorts of hoesten graag een telefoontje om uw afspraak te annuleren! Afhankelijk van uw klacht kunnen wij u van dienst zijn middels telefonisch en/of video consult. Zorg dat u in goede conditie komt of blijft zodat u voldoende weerstand heeft. Huiswerkoefeningen kunnen hierbij behulpzaam zijn. Vraag hier naar bij uw fysiotherapeut!
Heeft u vragen of twijfels ook dan geldt: bel gerust!

Terug naar overzicht
Copyright© 2021, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl