Afspraak maken

Peuterpret

Peuterpret is peutergym voor Peuters. Vanaf het moment dat uw kind kan lopen wordt de wereld een stuk groter. Uw kind wil nu de wereld gaan verkennen. De grof motorische ontwikkeling speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens de peutergym zijn we bezig met lopen, rennen, klimmen/klauteren, met de bal en spelen we veel spelletjes.

Het is voor alle peuters geschikt, misschien is uw kind een sporter in de dop, maar ook als uw kind een aandoening heeft of de motorische ontwikkeling wat langzamer verloopt is deze peutergym prima geschikt.

De peutergym wordt gegeven op de woensdagochtend in Lettele in Sporthal De Spil. Onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut doen de peuters veel bewegingservaring op.

Helaas is er op dit moment geen peuterpret i.v.m. het zwangerschapsverlof van één van onze kinderfysiotherapeuten. Wij willen na haar verlof de peuterpret weer gaan opstarten. Dit zal in het najaar 2023 zijn.
U kunt contact opnemen voor vragen en/of het vermelden van uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op wanneer de nieuwe startdatum bekend is.
Copyright© 2023, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl