Afspraak maken

FysioFitness en tarieven

Fysiofitness onder begeleiding voor volwassenen en kinderen

Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut wordt getraind in groepen van 8-9 personen. Zo werkt u op een verantwoorde manier aan uw conditie, spierkracht en coordinatie.  Als u niet bij ons bekend bent, maken wij eerst een afspraak voor een intake. Tijdens deze intake brengt de fysiotherapeut uw lichamelijke gezondheid in beeld en stelt uw persoonlijke doelen op.  Fysiofitness is geschikt voor mensen met en zonder lichamelijke klachten. 

Ook voor kinderen zijn er speciale Fysiofitness groepen. Dit wordt begeleid door 1 van onze kinderfysiotherapeuten. Naast het trainen van conditie en kracht worden er ook spelletjes gedaan. Kinderen leren samenwerken en sporten in groepsverband.

Vrije Fitness

Vrije Fitness is geschikt voor u als u zelfstandig, zonder begeleiding wilt en kunt trainen. Bijvoorbeeld als u liever niet in groepsverband traint of als u onregelmatige werktijden heeft. Mocht u niet bekend zijn bij ons dan maken wij eerst een afspraak voor een intake. Tijdens deze intake maakt de fysiotherapeut, samen met u, een passend en persoonlijk programma. Dit programma sluit aan bij uw kunnen en persoonlijke doel. Deze intake duurt ongeveer een uur, waarin u ook instructies m.b.t. de fitnessapparaten en oefeningen krijgt.
In verband met de bezetting van de praktijk, hebben wij trainingsuren die beschikbaar zijn om vrij te komen sporten. Deze kunt u bij onze praktijk opvragen. Elke week kunt u bij onze secretaresse doorgeven wanneer u wilt komen sporten. Dit kan bij haar aan de balie, per mail, of telefoon. 

 

Tarieven FysioFitness 2024:

 Intake (60 minuten) € 70,-  
   
Kinderen1x per week 
Kwartaalabonnement€ 100,- 
Halfjaarabonnement€ 170,- 
Jaarabonnement€ 280,- 
   
Volwassenen1x per week 
Kwartaalabonnement€ 120,- 
Halfjaarabonnement€ 200,- 
Jaarabonnement€ 340,- 


Tarieven Vrije Fitness


Intake + instructies (1 uur)€ 70,- 
   
Volwassenen1x per week2x per week
Kwartaalabonnement€ 80,-€ 130,-
Halfjaarabonnement€ 125,-€ 205,-
Jaarabonnement€ 205,-€ 335,-

 

* Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTWCopyright© 2024, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl