Afspraak maken

Beweegprogramma's

Voor volwassenen geldt dertig minuten matig intensief bewegen op minstens vijf - maar liever alle - dagen van de week als minimale beweegnorm (conform de Nederlandse Norm Gezond Bewegen). Heeft u moeite om een actieve leefstijl op te pakken en te onderhouden als gevolg van een chronische aandoening of na revalidatie van een oncologische behandeling? Dan is het voor u misschien interessant om een beweegprogramma te volgen. Bewegen heeft namelijk een positieve invloed op uw gezondheid.

Onze praktijk biedt diverse beweegprogramma’s, welke bestaan uit 3 individuele trainingen en 24 groepstrainingen. Voordat u start met het programma krijgt u een intake en onderzoek door uw fysiotherapeut. In een klein groepsverband zal aan uw algehele fitheid en conditie worden gewerkt, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie en wensen. Het doel van een beweegprogramma is om een actieve leefstijl te ontwikkelen en deze te onderhouden. Na afloop van het beweegprogramma kijkt uw fysiotherapeut samen met u welke vormen van bewegen voor u geschikt zijn om een actieve leefstijl te onderhouden.
 
Onze praktijk biedt de volgende beweegprogramma’s: COPD, Diabetes, Oncologie, Hartfalen, Obesitas, Artrose en Osteoporose


De vergoeding van het beweegprogramma is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw fysiotherapeut of zorgverzekeraar. Voor deelname aan een beweegprogramma is een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist verplicht.

Copyright© 2024, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl