Afspraak maken

HKZ certificaat en Pluspraktijk Zilveren Kruis Achmea

HKZ certificaat

De praktijk is gecertificeerd volgens het HKZ certificatieschema Extramurale Fysiotherapiepraktijken. Hiermee laat de praktijk zien dat het aan de gestelde eisen en normen voldoet. De praktijk heeft een kwaliteitsmanagementsysteem om u zo goed mogelijk de beste kwaliteit aan zorg te leveren.


Pluspraktijk Zilveren Kruis Achmea

In 2017 hebben wij de status “Pluspraktijk” gekregen van zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Voordelen van een pluspraktijk zijn bijvoorbeeld aanvullende beweegprogramma’s, de deskundigheid van de fysiotherapeuten, goede bereikbaarheid, ruime openingstijden, korte wachttijd, een goede samenwerking met andere zorgverleners.
Wij zijn trots op deze status en uiteraard bieden wij deze kwaliteit van zorg aan al onze patiënten, ongeacht de zorgverzekeraar.


Klantervaringsonderzoek

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en dat u tevreden bent over de kwaliteit van zorg. Daarom nemen wij vragenlijsten af middels Qualiview om te weten hoe u de behandeling heeft ervaren. Uw fysiotherapeut zal u vragen om toestemming voor het ontvangen van een vragenlijst. Na afloop van de behandeling ontvangt u via de email een uitnodiging voor het invullen van deze vragenlijst. We hopen dat u de moeite wilt nemen om een vragenlijst in te vullen. Hierdoor kunnen wij onze zorgverlening beter laten aansluiten op de wensen van de patiënt.  

Copyright© 2020, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl