Afspraak maken

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut zijn wij de expert op het gebied van houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat.

Omdat wij binnen onze praktijk verschillende specialisaties aanbieden en ons regelmatig laten bijscholen, krijgt u altijd zorg op maat, passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.
 
U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht.

De eerste afspraak bestaat uit een screening, intake en een lichamelijk onderzoek. Tijdens deze eerste afspraak stellen wij u vragen over uw lichamelijke klacht en de mogelijke oorzaken en wat uw persoonlijke doelen zijn. Bij het onderzoek wordt gekeken naar uw houding en hoe uw lichaam beweegt in het licht van uw lichamelijke klacht. Vervolgens stellen wij de diagnose en aansluitend stellen wij in overleg met u het behandelplan op. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie, massage, (fysio)tape en het mulligan concept.   

Bij de eerste afspraak vragen wij u:

  • Neem 2 handdoeken mee, waarvan 1 groot badlaken
  • Krijgt u alsnog klachten niezen / hoesten etc. dan graag de afspraak afbellen
  • Kom niet te vroeg, max. 5 minuten voor aanvang
  • Kom zoveel mogelijk alleen. Voor kinderen geldt 1 begeleider per kind. Deze begeleider wacht indien mogelijk buiten de praktijk.
  • U wordt gevraagd bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk handen te desinfecteren. 
  • Kom niet naar de praktijk als u geen afspraak heeft. Neem telefonisch contact op of per email.
Copyright© 2024, Trifitt, All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl