Fysiotherapie Holten Trifitt

Workshop trainers VV Holten

Workshop trainers VV Holten

Voeding, dynamisch rekken, loopscholing en rompstabiliteit 

Woensdagavond 18 november waren diëtiste Audrey en fysiotherapeuten Dinja, Merel en Annemarel aanwezig bij VV Holten om hier een workshop te geven voor de trainers. De avond werd gestart met een stukje theorie over voeding. Hierbij kregen de trainers advies en was er gelegenheid om vragen te stellen. Daarna vertelde Dinja wat over een goede warming-up met onder andere dynamisch rekken en rompstabiliteit. Merel en Annemarel verzorgden het actieve gedeelte waarin de trainers zelf aan de slag konden met dynamisch rekken, loopscholing en rompstabiliteit. Wij vonden het leuk om deze avond te verzorgen voor de trainers van VV Holten en hopen dat de trainers er wat van hebben opgestoken.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten