Fysiotherapie Holten Trifitt

Oncologiefysiotherapie bij TriFitt!

Oncologiefysiotherapie bij TriFitt!

Het hebben of overleven van kanker heeft vele gevolgen vanwege de ziekte zelf, maar vooral ook door de medische behandelingen als operatie, chemotherapie, radiotherapie, immuuntherapie en hormoontherapie.
Gerlinde zit nu in het 3e jaar van de 4 jarige Masteropleiding Oncologiefysiotherapie . Nu zij de laatste modules met succes heeft afgerond, mag zij zich inschrijven in het OncoNet. Door de opleiding heeft Gerlinde kennis van kanker en de medische behandelingen. Zo kan zij een op maat gemaakt trainingsschema opstellen om mensen tijdens chemotherapie zo fit mogelijk te houden. Na de medische behandeling is zij in staat om mensen te begeleiden bij de opbouw van conditie en spierkracht en bij terugkeer in de maatschappij. Gerlinde is tevens oedeemfysiotherapeute en ze is de enige gespecialiseerde oncologiefysiotherapeute in de regio Holten.

Voor meer informatie over oncologiefysiotherapie kunt u contact opnemen met onze praktijk op 0548-365343

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten