Fysiotherapie Holten Trifitt

5 jarig jubileum!

5 jarig jubileum!

Zaterdag 8 november 2014 hebben wij een open dag georganiseerd ter gelegenheid van ons 5 jarig bestaan! Het was een heel gezellige en druk bezochte dag, mede door het kleurrijke hardloop evenement de Kids Color Run én, niet te vergeten, het prachtige weer!

Al onze disciplines waren aanwezig waaronder Vitanique, Dietistengroep NL, Podotherapie Ten Brinke en Ergotherapie Salland. Tevens was, in de kinderfysiotherapie ruimte, Het Knuffelkontje aanwezig met speelgoed, voeldoekjes en bandana’s etc. voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Onder genot van een hapje en een drankje heb je informatie kunnen opdoen bij verschillende stands, workshops en andere activiteiten.

De middag stond in het teken van de Kids Color Run. Dit hardloop evenement is mede georganiseerd door Daphne de Jong van Vitanique. De organisatie verliep geweldig  waardoor wij besloten hebben dit evenement volgend jaar weer te organiseren! Wij willen hiermee ook iedereen die zich tijdens dit evenement hebben ingezet heel hartelijk danken!

Voor foto’s zie onze website, menu “over Trifitt”/foto’s.

 

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten