Fysiotherapie Holten Trifitt

Wendy Schuurman, gecertificeerd draagconsulent

Wendy Schuurman, gecertificeerd draagconsulent

Vanaf heden is Wendy, een van onze kinderfysiotherapeuten, ook gecertificeerd draagconsulent. Zij kan u tips en trucs leren om uw kindje/baby goed en prettig te dragen.

Hierbij een aantal voorbeelden van indicaties waarbij het dragen van een kindje effectief kan zijn: huilen en onrust, prematuriteit, voorkeurshouding, heupdysplasie en hypotonie. Daarnaast zijn enkele voordelen van het dragen dat het goed is voor de emotionele en sociale ontwikkeling, motoriek, evenwicht en tastzin.

Wanneer ouders i.v.m. met een hulpvraag op basis van bovenstaande indicaties contact opnemen, dan krijgen ouders van de kinderfysiotherapeutische draagconsulent informatie over de achtergronden van het dragen, worden ze bekend met de basisprincipes van ergonomisch dragen, krijgen ze informatie over veilig dragen en gaan samen met de consulent op zoek naar een geschikte manier van dragen passende bij de hulpvraag van het kind en de ouders.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten