Fysiotherapie Holten Trifitt

TriFitt neemt deel aan pilot E-Health Zorgverzekeraar ENO en HelloFysio-app!

TriFitt neemt deel aan pilot E-Health Zorgverzekeraar ENO en HelloFysio-app!

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Ook in de zorg is er op dit gebied steeds meer mogelijk; E-health is geaccepteerd en wordt steeds vanzelfsprekender. Binnen de fysiotherapie is deze trend ook te zien. Met als voornaamste doel: eigen regie voor u als patiënt.

De HelloFysio-app is uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u uw persoonlijke behandelplan; u ziet per dag welke oefeningen u moet doen en door het instructiefilmpje weet u hoe u ze moet uitvoeren. U bent geen tijd meer kwijt om naar de fysiotherapiepraktijk te gaan en bepaalt zelf waar en wanneer u de oefeningen wilt doen.

De intake zal altijd op de fysiotherapiepraktijk plaats vinden. Na de intake kan online overal het oefenprogramma gevolgd worden. De fysiotherapeut kan u online adviseren/begeleiden of behandelen. Indien nodig kan er altijd weer een afspraak op de praktijk worden gepland.

Voorbeeld

U heeft op 3 maart een intake bij uw fysiotherapeut in de praktijk. Op 3 april heeft u een vervolgafspraak in de praktijk. In de tussenliggende weken maakt u gebruik van de HelloFysio-app en heeft u twee keer telefonisch of online contact met uw fysiotherapeut over de voortgang.

TriFitt neemt deel aan een pilot met Zorgverzekeraar ENO en HelloFysio-app. Als u een aanvullende verzekering hebt bij ENO, dan kunnen de behandeling gedeclareerd worden op uw aanvullende verzekering. De fysiotherapeut zal met u overleggen of u wilt deelnemen aan de pilot, het is NIET verplicht.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met onze praktijk en kijk op www.hellofysioapp.nl.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten