Fysiotherapie Holten Trifitt

Volwassenen

Medische fitness voor volwassenen (vanaf 18 jaar) is geschikt voor mensen die verantwoord en onder begeleiding willen bewegen. Mensen met onder andere klachten aan het bewegingsapparaat, (sport)blessures, hart- of longproblemen, diabetes kunnen bij ons terecht. Ook als u wilt afvallen of uw conditie wilt verbeteren bent u bij ons op de juiste plaats.

Allereerst krijgt u een intake. Dit bestaat uit een gesprek of u gezondheidsklachten heeft en wat uw persoonlijke doelstellingen zijn. Daarnaast wordt er een gezondheidsvragenlijst afgenomen. Naast het gesprek vindt er ook een kort lichamelijk onderzoek plaats. Dat zal bestaan uit het meten van uw gewicht, lengte, buikomvang, bloeddruk, en hartslag. Ook zal er een conditie- en krachttest worden afgenomen om het beginniveau te kunnen vastleggen.

Met al deze gegevens kan de fysiotherapeut een geschikt trainingsprogramma voor u op maat maken. Wij hebben meerdere fitnessgroepen in de week, wat zowel overdag als ’s avonds plaatsvindt. De groepen bestaan uit maxiaal 6 personen. In overleg met u wordt bepaald op welk moment u komt trainen.

De kosten van de fitness kunt u terugvinden op onze website.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten