Fysiotherapie Holten Trifitt

Kinderen

Fitness is er ook speciaal voor kinderen. In kleine groepjes van maximaal 7 kinderen wordt er gesport onder leiding van een kinderfysiotherapeut.

Kinderen die bij een reguliere sport misschien niet uit de verf komen kunnen hier uitstekend terecht. Maar ook als uw kind graag aan zijn/haar conditie wil werken of overgewicht heeft, is uw kind bij ons op de juiste plaats. Het is een fabeltje dat kinderen niet mogen fitnessen. De gedachte dat fitness onnatuurlijk zou zijn en de groeischijven zou beschadigen is niet correct. Natuurlijk hebben kinderen wel meer begeleiding nodig dan volwassenen.

Naast het fitnessen staat ook het groepsproces centraal. Er worden spelletjes gedaan in teamverband. Hierdoor leren kinderen samenwerken, omgaan met winst en verlies en wordt het zelfvertrouwen van het kind vergroot.

Voordat er met fitness wordt gestart vindt er altijd een persoonlijke intake plaats. Dit bestaat uit een gesprek met de ouder(s) en het kind. Naast het gesprek vindt er ook een kort lichamelijk onderzoek plaats.

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met onze praktijk.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten