Fysiotherapie Holten Trifitt

start ZwangerFit donderdag 11 mei a.s.

start ZwangerFit donderdag 11 mei a.s.

Donderdag 11 mei a.s. zal TriFitt Fysiotherapie weer starten met een nieuwe ZwangerFit cursus. Onze ZwangerFit therapeute Dinja Vasquez Corea zal weer met veel plezier onze zwangeren begeleiden.

Bewegen tijdens je zwangerschap is belangrijk. De fitheid en spierkracht van alle spieren blijven zo langer behouden en er kan al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden met bekken- en bekkenbodemspieren.

Mocht je interesse hebben in de ZwangerFit cursus bij TriFitt of wil je graag meer informatie omtrent de cursus? Kijk dan op http://www.trifitt.nl/trainingen/zwangerfit-2/ of bel naar 0548-365343. Je kunt je ook opgeven via het contact formulier op deze website.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten