Fysiotherapie Holten Trifitt

Start Super Lekker…..Super Fit!

Een beweegprogramma voor kinderen met overgewicht

“Super lekker…super fit”

Sommige kinderen hebben geen plezier in bewegen en vinden gezonde voeding niet lekker. Hierdoor kan het gebeuren dat kinderen in gewicht meer toenemen dan gezond voor ze is. Overgewicht bij kinderen is een groeiend probleem en kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Vaak hebben ze ook minder zelfvertrouwen.

Daarom heeft fysiotherapie en kinderfysiotherapie TriFitt een beweegprogramma opgezet voor kinderen met overgewicht in de leeftijd van 8-12 jaar.  

Afgelopen jaar heeft een groep kinderen deelgenomen aan dit programma met succesvol resultaat! Alle kinderen die hebben deelgenomen zijn gedaald of gelijk gebleven wat betreft hun BMI en ze hebben veel meer plezier gekregen in het bewegen!

“Super lekker…super fit” is een gevarieerd programma met elke week twee beweeglessen in één van de grote oefenruimtes bij TriFitt . Spelenderwijs leren kinderen  over voeding  en zijn er ouderbijeenkomsten. Tevens werken kinderen aan het zelfvertrouwen en hun weerbaarheid.

Naast een kinderfysiotherapeut wordt er ook samengewerkt met een diëtist en kinderpsycholoog.  Met de drie coaches zijn de kinderen straks weer helemaal fit.

Fit zijn is lekker en als je op een lekkere manier fit kan zijn, is dat toch super!!!!

 Het programma start in november en loopt tot eind januari 2014.  Aanmelden kan bij fysiotherapie en kinderfysiotherapie TriFitt, tel (0548)365343, e-mail: info@trifitt.nl.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten