Fysiotherapie Holten Trifitt

Project Super lekker…Super Fit…bij TriFitt groot succes!

Project Super lekker…Super Fit…bij TriFitt groot succes!

Van februari tot en met april 2013 hebben 8 kinderen 3 maanden deelgenomen aan het beweegprogramma voor kinderen met overgewicht. Ze hebben 2x per week intensief gesport bij Fysiotherapie TriFitt.  Daarnaast hebben de ouders en kinderen voedingslessen gehad van Kirsten Oolbekkink van DietistenGroep NL en weerbaarheidstraining van kindertherapeut Charlotte Crince Le Roy.

Het doel van het project was het verhogen van plezier in het bewegen, meer zelfvertrouwen krijgen en BMI(gewicht) verlagen.  Tot grote tevredenheid van alle therapeuten, ouders en kinderen hebben we deze doelen kunnen bereiken. Hier mogen de ouders en kinderen enorm trots op zijn.

Fit zijn is lekker en als je op een lekkere manier fit kan zijn, is dat toch super!!!!

Een ander belangrijk doel was de voortzetting van het bewegen bij een sportclub of fitness. Ook hierin zijn ze geslaagd. Alle
kinderen komen over 3 en 6 maanden bij ons opnieuw terug voor controle, zo blijven we de kinderen nog volgen.

De laatste les stond in het teken van het sporten van ouder en kind samen. De kinderen mochten de ouders aan het werk zetten, wat ze natuurlijk met veel plezier deden! De diëtiste had gezorgd voor gezonde lekkere hapjes.

In het nieuwe schooljaar gaan we zeker weer starten met een nieuwe groep kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Lijkt het je wat? Dan kun je je alvast aanmelden bij Fysiotherapie TriFitt 0548-365343 of een email sturen naar info@trifitt.nl.

Daarnaast gaan we in het nieuwe schooljaar ook een project starten voor oudere kinderen met overgewicht vanaf de middelbare school van 12-18 jaar.

 

 

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten