Fysiotherapie Holten Trifitt

Nieuws

interview Medisch Ondernemen

interview Medisch Ondernemen

Vorige maand is onze balie secretaresse Erna geïntervieuwd door Medisch Ondernemen. MedischOndernemen is hét interactieve platform voor zelfstandige ondernemers in de zorg. In de rubriek Binnenkijken bij heeft zij iedereen een goede indruk gegeven van onze praktijk. Het artikel is te lezen onder http://www.medischondernemen.nl/…/binnenkijken-bij-fysiothe…. Veel leesplezier!

Lees meer...

Certificaat Praktijk met Zorg

Certificaat Praktijk met Zorg

Deze week hebben wij het certificaat Praktijk met Zorg in ontvangst mogen nemen over 2017. Wij zijn door u beoordeeld met een 8,9 Hier zijn wij ontzettend trots op! Wij willen u graag bedanken voor uw oordeel na het invullen van de vragenlijst. Deze vragenlijst wordt u aangeboden nadat u een behandelserie bij ons heeft afgerond. Wij staan open voor kritiek en kunnen alleen aan de hand van uw mening verbeteren in onze kracht! Nogmaals hartelijk dank!

Lees meer...

“Blijf altijd in beweging, ook als je kanker hebt”

"Blijf altijd in beweging, ook als je kanker hebt"

Vorige week in Dagblad Tubantia, regio Reggestreek, onze collega Gerlinde Wiersema over haar specialisatie Oncologiefysiotherapie. Een erg duidelijk artikel over de therapie, die zo belangrijk is, bij de ziekte kanker die een ieder van ons kan overkomen.

Lees meer...

Pluspraktijk Achmea!

Pluspraktijk Achmea!

Maandag 4 september j.l. vond in onze praktijk de jaarlijkse (interne) audit voor het HKZ certificaat en voor de eerste keer de visitatie van het KNGF plusprogramma plaats. Door dit succesvol te hebben doorlopen mogen wij ons pluspraktijk Achmea noemen! Dit betekent dat wij u zorg met een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn hier als team heel trots op!

Lees meer...

Vakantie!!

Vakantie!!

In onze regio is nu ook de zomervakantie begonnen! 6 weken vrij van school, 6 weken vrij van (bijna) alle verplichtingen. In de vakantie zullen de werkzaamheden in onze praktijk gewoon doorgaan. Bij vakantie van onze (kinder-) fysiotherapeuten werken collega’s extra om onze patiënten te kunnen blijven zien. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! (en mocht u toch een behandeling nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op ) Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 –

Lees meer...

Geslaagd!

Geslaagd!

Afgelopen vrijdag heeft Gerlinde haar diploma voor de Masteropleiding Oncologiefysiotherapie in ontvangst mogen nemen. Oncologiefysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie. De oncologiefysiotherapeut kan u helpen bij bewegingsproblemen ten gevolge van de kanker zelf of ten gevolge van de medische behandeling. Voorbeelden van problemen zijn pijn, spanningsklachten, stug littekenweefsel, huidveranderingen, stijfheid van gewrichten en spieren, lymfoedeem (vochtophoping), spierzwakte, conditieverlies en vermoeidheid. Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met onze praktijk!

Lees meer...

Triathlon Holten

Triathlon Holten

I.v.m. de Triathlon zijn wij zaterdag de gehele dag gesloten. Maandag 3 juli a.s. zijn wij weer geopend vanaf 8.30uur.

Lees meer...

Avond4daagse Holten

Avond4daagse Holten

Deze week is er weer de Avond4Daagse Holten. Heel Holten loopt weer uit! Ook TriFitt is weer actief bezig geweest tijdens dit mooie wandelevenement in Holten. Woensdagavond 31 mei hebben Olga en Dinja, met hulptroepen, ons belevingspunt vertegenwoordigd. Terwijl daar een gezellige drukte was hebben Gerlinde, Merel, en Erna samen met onze disciplines Lyanne van Podotherapie ten Brinke en Liset van Ergotherapie Salland meegewandeld met de route door de Holterberg. Het was een super geslaagde avond! Volgend jaar zijn wij er

Lees meer...

start ZwangerFit donderdag 11 mei a.s.

start ZwangerFit donderdag 11 mei a.s.

Donderdag 11 mei a.s. zal TriFitt Fysiotherapie weer starten met een nieuwe ZwangerFit cursus. Onze ZwangerFit therapeute Dinja Vasquez Corea zal weer met veel plezier onze zwangeren begeleiden. Bewegen tijdens je zwangerschap is belangrijk. De fitheid en spierkracht van alle spieren blijven zo langer behouden en er kan al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden met bekken- en bekkenbodemspieren. Mocht je interesse hebben in de ZwangerFit cursus bij TriFitt of wil je graag meer informatie omtrent de cursus?

Lees meer...

Fysiotherapie TriFitt is Pluspraktijk Achmea!

Fysiotherapie TriFitt is Pluspraktijk Achmea!

Sinds begin dit jaar heeft TriFitt de status Pluspraktijk ontvangen van zorgverzekeraar Achmea. Hier zijn wij heel trots op. Plus Praktijken zijn Fysiotherapiepraktijken met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening die verzekeraars verlenen aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar echt een paar stappen verder gaan qua kwaliteit. Onze praktijk is hierdoor erkent als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht met oog voor de cliënt. Als u Achmea verzekerd bent, heeft u bij

Lees meer...

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten