Fysiotherapie Holten Trifitt

Medewerkers

medewerker_dinjaDinja Vasquez Corea

Ik ben Dinja Vasquez Corea. Ik ben in 2004 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Na mijn studie heb ik tijdelijk waargenomen als fysiotherapeut en ben daarna voor een periode van 1,5 jaar naar Nicaragua (Midden Amerika) vertrokken voor vrijwilligerswerk. Vanaf 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk. Hier heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van verschillende patiëntencategorieën en geven van medische fitnesstrainingen. Daarnaast ben ik opgeleid om het beweegprogramma diabetes te geven. Ik heb diverse nascholingen gevolgd waaronder het Medical Taping Concept en het Mulligan concept. In 2009 ben ik bevallen van mijn zoon. Daarna heb ik besloten om de opleiding tot NVFB-ZwangerFit docent te gaan volgen. Inmiddels ben ik ZwangerFit docent en geef ik de zwangerschapscursus ZwangerFit in onze praktijk.

 

medewerker_gerlindeGerlinde Wiersema

Ik ben Gerlinde Wiersema en in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een particuliere praktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende patiëntencategorieën en in het werken met groepen in de medische fitness. Ik heb de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd, zoals Medical Taping Concept, Mulligan Concept en lymftaping. Ik ben inmiddels speciaal opgeleid  in het behandelen en trainen van COPD patiënten. Bij TriFitt begeleid ik de COPD beweegprogramma’s. In 2011 ben ik namens Trifitt aangesloten bij het LONGnet vanuit het Deventer Ziekenhuis.

In 2010 heb ik de opleiding oedeemtherapie en manuele lymfedrainage afgerond. Ik hoop mij de komende jaren hierin verder te ontwikkelen. Daarom ben ik in 2012 gestart met de Master Oncologic Physical Therapy, de opleiding tot oncologie fysiotherapeut.

medewerker_olgaOlga ten Hove

Ik ben Olga ten Hove en in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in 2 particuliere praktijken. Tijdens de opleiding wist ik al dat het werken met kinderen mijn voorkeur had. Daarom ben ik in 2006 begonnen met de Professional Master Kinderfysiotherapie te Utrecht. In Juni 2009 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn diploma in ontvangst genomen. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen van 0 t/m 18 jaar. Vanuit de particuliere praktijk ben ik ook werkzaam op verschillende basisscholen. Naast het werken met kinderen ben ik ook volwassenen blijven behandelen. Ik heb verschillende cursussen gevolgd. De belangrijkste zijn plagiocephalometrie, meetmethode voor (scheve) schedels en kinderfysiotherapeutisch behandeling bij motorische schrijfproblemen. Op dit moment ben ik bezig met de cursus fysiotherapie en ontwikkelings-stoornissen bij kinderen van 0-2 jaar.

medewerker_wendyWendy Kamphuis

Ik ben Wendy Kamphuis en in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na mijn studie ben ik bij ‘stichting kids’ gaan werken. Stichting kids geeft kinderen met een lichamelijke beperking conductieve begeleiding. Omdat dit niet helemaal aansloot bij mijn opleiding ben ik vervolgens in een verpleeghuis gaan werken als fysiotherapeute. Mijn interesse heeft echter altijd bij kinderen gelegen. Daarom ben ik in 2010 gestart met de Master Pediatric Physical Therapy te Breda. Ik hoop deze opleiding af te ronden in 2014. Tijdens mijn opleiding het ik de cursus plagiocephalometrie gevolgd. In de toekomst hoop ik nog vele cursussen te volgen.

medewerker_merelMerel Tuitert

Ik ben Merel Tuitert en in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeute aan Saxion Hogescholen te Enschede. Mijn interesses liggen bij kinderen en sport. Na mijn afstudeerstage bij Fysiotherapie TriFitt heb ik besloten om me te specialiseren tot kinderfysiotherapeute.  In augustus 2012 ben ik begonnen met de opleiding Master Pediatric Physical Therapy te Breda. Ik heb de cursus  Medical taping concept gevolgd. Naast mijn studie geef ik medische fitness trainingen bij Fysiotherapie TriFitt en doe ik de waarneming bij afwezigheid van één van de collega’s. Namens TriFitt ben ik verzorgster bij het eerste en tweede voetbalelftal van VV Holten. Ik hoop me gedurende mijn opleiding steeds meer te kunnen richten op het werken met kinderen.

medewerker_irnaErna Stronks

Vanaf maandag 3 februari 2014 is Erna Stronks bij ons in Dienst. U ziet haar elke ochtend bij ons achter de balie. Naast het opnemen van de telefoon gaat ze ook administratieve taken vervullen. We zijn heel erg blij dat Erna bij ons komt werken. We wensen haar veel plezier bij fysiotherapie Trifitt.

U kunt vanaf nu elke dag tussen 9.00 en 12.00 bellen om een afspraak te maken of andere vragen te stellen.

Ook in onze praktijk gevestigd

dietistenDiëtistengroep NL

logo ten brinke_definitiefPodotherapeut Ten Brinke

logo ergotherapie-sallandErgotherapeut Salland

Vitanique logo

Fysiotherapeuten, Fysiotherapeut, Holten, Trifitt, training holten, fitness holten

Personal Coach

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten