Fysiotherapie Holten Trifitt

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Onze praktijk is direct toegankelijk (DTF). Dat betekent dat u zonder verwijzing van een arts of specialist bij ons terecht kan. 

Na aanmelding via DTF vindt er eerst een korte screening plaats of u voor een verder uitgebreider vraaggesprek en lichamelijk onderzoek in aanmerking komt. De DTF screening duurt ongeveer 15 minuten, het totale eeste consult duurt 30 minuten. Als de fysiotherapeut heeft beoordeelt of u in aanmerking komt voor behandeling, wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Daarna wordt er een afspraak met u gemaakt voor de eerste behandeling. Uw huisarts wordt in overleg met u hierover geïnformeerd. Indien de fysiotherapeut meer informatie nodig heeft, nemen wij met uw goedkeuring contact op met uw huisarts of specialist.

Er zijn kosten verbonden aan een screening. Deze kosten worden door uw aanvullende verzekering betaald. Heeft u deze aanvullende verzekering niet, of  niet voldoende, dan zult u de kosten van €15,- zelf moeten voldoen. Door sommige zorgverzekeraars wordt een screening bij DTF gerekend als een extra behandeling, wat in mindering wordt gebracht op uw totaal aantal behandelingen fysiotherapie. Laat u hierover informeren door uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut.

Uiteraard behandelen wij ook op verwijzing van een arts of specialist. Nadat u zich heeft aangemeld, zullen wij u binnen 3 werkdagen een eerste afspraak aanbieden.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten