Fysiotherapie Holten Trifitt

Oncologie fysiotherapie

Onze collega Gerlinde Wiersema is gestart met de opleiding Master Oncologic Physical Therapy, oftewel oncologie fysiotherapie.

Oncologie fysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich richt op de problematiek rondom het bewegend functioneren van de (ex)kanker patient. De behandeling van kankerpatienten kan veel problemen met zich mee brengen. Te denken valt aan vermoeidheid, lymfoedeem, conditieverlies, krachtsverlies, mobiliteitsverlies, pijnklachten, spanningsklachten.

Om kankerpatienten goed te kunen begeleiden, is kennis van de ziekte, de medische behandelingen en de gevolgen daarvan van groot belang. U kunt ervan uit gaan dat de oncologie fysiotherapeut hiervan op de hoogte is en zo kankerpatienten in elke fase van hun ziekte optimaal kan begeleiden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze behandeling, neem dan contact op met onze praktijk!

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten