Fysiotherapie Holten Trifitt

Medische Fitness volwassenen en kinderen

Na de zomervakantie zijn onze medische fitness groepen weer fanatiek aan het trainen. Er zijn groepen voor volwassenen en kinderen tot 18 jaar. De groepen worden begeleid door fysiotherapeuten. De kinderfitness staat onder leiding van onze kinderfysiotherapeut.

Medische fitness is uitermate geschikt voor mensen die verantwoord willen bewegen onder begeleiding. Er wordt een speciaal trainingsprogramma voor u of jou gemaakt. Zo kan het zijn dat u een (sport)blessure heeft, hart- of longproblemen, graag wil afvallen, diabetes, of wat ouder bent en niet naar een sportschool wilt. Dan bent u bij TriFitt aan het juiste adres. Ook zonder klachten kunt u uiteraard bij ons trainen.

Zie voor meer informatie onze website onder de trainingen of neem contact met ons op!

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten