Fysiotherapie Holten Trifitt

Vergoeding en Verwijzing

De kinderfysiotherapeutische behandeling wordt vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Bij chronische aandoeningen en aangeboren afwijkingen worden alle behandelingen vergoed. Bij andere problemen worden tenminste 18 behandelingen per jaar vergoed.

De meeste verzekeraars bieden de mogelijkheid tot aanvullende verzekering, dan worden alle behandelingen vergoed. Ouders/verzorgers, consultatiebureau-artsen, jeugdartsen en leerkrachten hebben een belangrijke signalerende taak. Via de huisarts of arts-specialist wordt het kind verwezen naar de kinderfysiotherapeut. Daarnaast is het sinds 1 januari 2006 ook mogelijk via de “Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie” rechtstreeks contact met de kinderfysiotherapeut op te nemen voor een screening.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten