Fysiotherapie Holten Trifitt

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert op het gebied van bewegen en heeft kennis over het houding- en bewegingsapparaat. Als u lichamelijke klachten heeft en problemen ondervindt in het dagelijks leven, dan kunt u naar de fysiotherapeut. U kunt met en zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij ons terecht.

Tijdens de eerste afspraak zullen wij met u een gesprek houden over uw lichamelijke problemen. Wij proberen dan ook de hulpvraag, wat wilt u graag bereiken, goed in beeld te brengen. Daarna zal er een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Vervolgens stellen wij behandeldoelen op en een behandelplan. Als u daarmee akkoord gaat, kan de behandeling beginnen.

Wij hebben verschillende behandelingsmogelijkheden. Op deze site kunt u daar meer informatie over vinden.

 

De fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen onze praktijk staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF. De praktijk is gecertificeerd volgens het HKZ certificatieschema Extramurale Fysiotherapiepraktijken.

hkz-logo

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten