Fysiotherapie Holten Trifitt

Fysiotherapie TriFitt is Pluspraktijk Achmea!

Fysiotherapie TriFitt is Pluspraktijk Achmea!

Sinds begin dit jaar heeft TriFitt de status Pluspraktijk ontvangen van zorgverzekeraar Achmea. Hier zijn wij heel trots op.

Plus Praktijken zijn Fysiotherapiepraktijken met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening die verzekeraars verlenen aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar echt een paar stappen verder gaan qua kwaliteit. Onze praktijk is hierdoor erkent als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht met oog voor de cliënt.

Als u Achmea verzekerd bent, heeft u bij ons de volgende voordelen:

– Gaat u zonder verwijzing naar een Pluspraktijk dan krijgt u eerst een screening. Een screening is een gesprek over uw klacht. Bij een Pluspraktijk is deze screening voor Zilveren Kruis verzekerden gratis en hierdoor heeft u één extra behandeling.

– Vergoedingen van diverse beweegprogramma’s zoals COPD, diabetes, oncologie en obesitas.

– Vergoeding voor oncologische nazorg

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten