Fysiotherapie Holten Trifitt

Fysiotherapie TriFitt behaalt HKZ certificaat!

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt behaalt HKZ certificaat!

Op donderdag 19 juli 2012 hebben we het HKZ certificaat in ontvangst mogen nemen. Het afgelopen jaar hebben we veel energie gestoken in het opzetten van het kwaliteitssysteem. We zijn er dan ook erg trots op dat we het HKZ certificaat behaald hebben.

Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De praktijk heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het
perspectief van de patiënt/ cliënt is daarbij altijd het vertrekpunt!

Met dit certificaat laten wij zien dat we continu werken aan kwaliteitsverbetering en -borging. Simpel gezegd laat je zien dat je je houdt aan de kwaliteitsnormen die HKZ heeft opgesteld. De afspraken (procedures) zijn allemaal gericht op het verbeteren van de zorg en behandeling van onze patiënten. Daarnaast is het belangrijk structureel ons functioneren (of ons kwaliteitssysteem) te beoordelen. Dit kan door medewerkers zelf, maar
gebeurt vooral ook door leveranciers, ketenpartners en patiënten.

Het HKZ Keurmerk betekent dat de praktijk:
– Een gedegen kwaliteitsmanagement systeem heeft opgezet
– De patiënt/ cliënt principieel centraal stelt
– Betrouwbare resultaten kan presenteren
– Voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten