Fysiotherapie Holten Trifitt

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt bestaat 5 jaar!

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt bestaat 5 jaar!

 

5 jaar geleden ging Fysiotherapie TriFitt, voor volwassenen en kinderen, van start aan de Dorpsstraat 39 te Holten. Inmiddels is het een goedlopende praktijk en zijn wij trots op ons jubileum. Dit willen wij uiteraard graag met u vieren middels een open dag op zaterdag 8 november a.s. Ook de andere disciplines, podotherapie ten Brinke, Diëtisten Groep NL, Vitanique en Ergotherapie Salland zijn aanwezig.

De open dag start om 10.00 uur met een tal van workshops demonstraties en andere activiteiten. De kinderen zullen zich deze dag ook uitstekend vermaken. U kunt de hele dag vrijblijvend bij ons naar binnen lopen om een kijkje je nemen in onze praktijk. Van 10.30-11.30 uur is de eerste workshopronde:

  • Fysiotherapie: Hoe fit bent u? Gratis fitheidstest voor 60 plussers. Wij geven deze dag 10% korting op een kwartaalabonnement medische fitness.
  • Kinderfysiotherapie: demonstratie en stand van het “knuffelkontje” speelgoed en spelmateriaal voor kinderen met en zonder beperking
  • Diëtiste: workshop traktaties maken
  • Ergotherapie: presentatie over preventie en advies bij artrose van de hand
  • Podotherapie: gratis voetanalyse
  • Vitanique: Xco Outdoor: Een actieve kennismaking met Xco’s, de rode buizen die je houding verandert en de training verbetert! Sportieve schoenen aan en we gaan in de buitenlucht bewegen!

 

Van 13.30-14.30 uur is de tweede workshopronde:

  • Fysiotherapie: demonstratie fysiogaming, nieuwe ontwikkeling in de zorg!
  • Diëtiste: workshop slimme slanke hapjes
  • Ergotherapie: presentatie ‘Langer zult u thuis blijven wonen’. Adviezen waar u op moet letten om te kunnen kijken of de woning geschikt is. En wat zijn evt. mogelijkheden om de woning aan te passen voor de toekomst.
  • Podotherapie: gratis voetanalyse

 

Om 15.00 uur start de Kids Color Run. Een nieuw kleurrijk hardloop evenement.

Er zijn al veel aanmeldingen binnen, dus geef je snel op! Vanaf 14.00 uur kunnen de kinderen zich melden bij TriFitt aan de dorpsstraat 39. Start/finish bevindt zich op het kruispunt Enkweg/Forthaarsweg en het parcours gaat dwars door het bos. Om 14.45 uur doen we een gezamenlijke warming-up zodat iedereen goed warm is voor de Color Run. De start van de 1,5km is om 15.00 uur en de 3km start om 15.15 uur. Er worden geen prijzen uitgereikt; meedoen is belangrijker dan winnen en het plezier staat voorop!

 

Voor de overige workshops is geen opgave vereist. Kom gezellig langs, neem een kijkje of doe mee! TriFitt hoopt u op 8 november a.s. te ontmoeten!

 

Voor vragen of inschrijving voor de Kids Color Run kunt u mailen naar info@trifitt.nl of bellen tussen 8.30 en 12.00 uur naar 0548-365343.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten