Fysiotherapie Holten Trifitt

Fit de zomer in met Fysiotherapie TriFitt: nu gratis intake en proefles Fitness!

Fit de zomer in met Fysiotherapie TriFitt: nu gratis intake en proefles Fitness!

Fysiotherapie TriFitt aan de Dorpsstraat 39 te Holten biedt fitnesstraining voor mensen die verantwoord willen bewegen. Deze training onder begeleiding van een fysiotherapeut is uitermate geschikt voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat of gezondheidsproblemen als overgewicht, artrose en diabetes. Maar ook als u gezond bent en graag deskundige begeleiding wilt, kunt u deelnemen aan een fitnessgroep.

Trifitt beschikt over een grote oefenzaal met de modernste fitnessapparatuur. Zowel overdag als ’s avonds is er mogelijkheid tot sporten.

Meldt u zich aan vòòr 31 mei 2014, dan krijgt u een gratis intake waarbij uw gezondheid in kaart wordt gebracht. Ook mag u een gratis proefles volgen, om te kijken of de fitness voor u geschikt is!

Voor meer informatie, kijk op www.trifitt.nl of bel tussen 8.30-11.30 uur naar 0548-365343.

Wij zien u graag in onze praktijk!

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten