Fysiotherapie Holten Trifitt

Vitanique

Daphne Vitanique

Wat doet Vitanique?

Mijn doel is om mensen te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Aan de hand van beweeg- en/of coachingssessies kan er zowel individueel als in groepsverband ‘getraind’ worden aan de drie pijlers: voeding, beweging en leefstijl. Door de persoonlijke begeleiding kan een optimaal resultaat worden behaald voor ieder mens op zijn eigen niveau. Bewegen doen we het liefst in de buitenlucht!

Vitanique biedt leefstijlprogramma’s aan voor individuen, groepen en bedrijven (werknemers).

Bedrijven:

Vitanique biedt clinics, workshops of trajecten aan voor werknemers waarbij de aandacht ligt op bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Dit kunnen we doen in groepsverband op een afdeling of in een team, maar ook 1 op 1 trajecten zijn mogelijk waarbij het doel is om duurzame gedragsverandering te laten plaatsvinden.

Individuen:

Een Personal Training sessie kan bestaan uit een training op het gebied van bewegen, maar ook een coaching sessie over voeding of je leefstijl. Je hebt de volle aandacht en tijd van je personal trainer en dus ook het maximale resultaat. Sommige mensen hebben aan een paar afspraken genoeg en anderen willen niet zonder! Voor iedere doelstelling die we haalbaar gaan maken wordt een plan op maat gemaakt. De voorkeur gaat uit naar de gezonde buitenlucht maar als er de behoefte is kunnen we ook binnen bij Trifitt terecht. Je kan al starten met een 5 rittenkaart voor € 275,00.

Groepen:

Vitanique geeft Xco Outdoor groepstrainingen waarbij er wordt gewerkt aan je uithoudingsvermogen, rompstabiliteit, spierkracht en de juiste lichamelijke houding. Stevig doorwandelen met Xco’s is de basis waarin we een mix maken met hardlopen en spierkrachttraining. Je kan altijd op je eigen niveau bewegen want wandelen is de basis! De trainingen zijn altijd buiten en we werken met een 10 rittenkaart die je al aanschaft voor € 100,00.

Voor meer informatie kijk op de website www.vitanique.nl.

Trifitt

Wij zijn lid van de Cooperatie Fysiotherapie Deventer Salland. Een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten in het gebied Deventer-Salland.

Wij zijn aangesloten bij Fysoptima. Dit is een landelijke organisatie van fysiotherapiepraktijken die u een optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding geven.

Contact

0548-365343
info@trifitt.nl
Dorpsstraat 39 Holten
7451 BS Holten